Κάθε εργαζόμενος στον κλάδο της Ιδιωτικής Ασφάλειας(security) με βάσει την Κοινή Υπουργική Απόφαση 4892/1/76-Γ και τη τροποποίηση του Ν.3707/2008 πρέπει να κατέχει άδεια η οποία εκδίδεται από το Υπουργείο Εσωτερικών

Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος δεν κατέχει σχετικό δίπλωμα ή τίτλο σπουδών, βάσει της υπ΄ αριθ. 4892/1/76-γ΄/17-5-2010 Κ.Υ.Α., η άδεια εργασίας security χορηγείται κατόπιν παρακολούθησης εξειδικευμένου προγράμματος κατάρτισης και επιτυχούς συμμετοχής στις εξετάσεις που οργανώνονται από το ΚΕΜΕΑ

Το σεμινάριο «Προσωπικό Ασφαλείας – Security» επιδιώκει να σε προετοιμάσει για την ασφάλεια των ανθρώπων, των περιουσιών και των εγκαταστάσεων. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος κατάρτισης, θα αποκτήσεις βασικές γνώσεις σχετικά με τις αρχές της ασφάλειας, την πυρασφάλεια και την πυροπροστασία, καθώς και την κατανόηση του Ποινικού Κώδικα και του εξοπλισμού που χειρίζεται το προσωπικό ασφαλείας. Παράλληλα, αναπτύσσεις δεξιότητες σχετικά με τεχνικές και μεθόδους προστασίας δομικών εγκαταστάσεων και την αντίδραση σε εκτάκτους κινδύνους.

Οι επιμορφούμενοι αποκτούν επίσης γνώσεις σχετικά με τις βασικές αρχές της ιδιωτικής ασφάλειας και τα καθήκοντα της Ι.Ε.Π.Υ.Α., σύμφωνα με τον Κανονισμό Κατάρτισης του ΕΟΠΠΕΠ για την απόκτηση της απαραίτητης Βεβαίωσης Επάρκειας (πιστοποίηση Security) και άδειας για προσωπικό ασφαλείας (Άδεια Security) σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΚΕΜΕΑ.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Η EUROTraining αποτελεί ένα από τα καλύτερα Κέντρα Δια Βίου μάθησης και εκπαίδευσης ενηλίκων με μεγάλες επιτυχίες στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Αν ενδιαφέρεσαι να εκπαιδευτείς σε μία ειδικότητα ή να επεκτείνεις τις γνώσεις σου ώστε να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο επάγγελμα συμπλήρωσε την ακόλουθη φόρμα ενημέρωσης.

Κάντε Early Subscribe και επωφεληθείτε με 10% έκπτωση!

Χαμηλές τιμές & αδιαπραγμάτευτη ποιότητα εκπαίδευσης, με επιπλέον όφελος

Τι θα μάθω στο Σεμινάριο «Προσωπικό ασφαλείας» της EUROTraining;

Στο σεμινάριο «Προσωπικό Ασφαλείας – Security», ο σκοπός είναι να εξοπλιστείς με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για την ασφαλή προστασία των ανθρώπων και των περιουσιών. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, θα είσαι σε θέση να προλαμβάνεις, να ελέγχεις, και να προστατεύεις τη ζωή και την περιουσία των πολιτών, καθώς και να επιτηρείς, να περιπολείς, και να επεμβαίνεις σε περιστατικά στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων σου. Επιπλέον θα γνωρίσεις τις βασικές αρχές του Αστικού και Ποινικού Δικαίου σε σχέση με τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα.
Το σεμινάριο Security απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να εργαστούν στον τομέα της ιδιωτικής ασφάλειας ως προσωπικό ασφαλείας(Security) και σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν την άδεια εργασίας ως προσωπικό ιδιωτικής ασφάλειας (Security).
Πέρα από την απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων, θα έχεις τη δυνατότητα να επικαιροποιήσεις τις γνώσεις σου σχετικά με τις τάσεις και τις εξελίξεις στον κλάδο της ασφάλειας, ενισχύοντας το επαγγελματικό σου προφίλ, καθιστώντας το ανταγωνιστικό στην αγορά εργασίας.

Πρόγραμμα

Οι έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου προσφέρουν γνώσεις που καλύπτουν τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος της ειδικότητας. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

 • Εκπαιδευτική Εισαγωγή
 • Εξοπλισμός & Μέσα Προστασίας
 • Ποινικός Κώδικας Ειδικό Μέρος
 • Ιδιωτική Ασφάλεια
 • Βασικά Καθήκοντα Ι.Ε.Π.Υ.Α.
 • Προστασία Προσώπων Και Χρηματαποστολών
 • Προφίλ Προσωπικού Ι.Ε.Π.Υ.Α.
 • Πυρασφάλεια - Πυροπροστασία
 • Ασφάλεια Εγκαταστάσεων
 • Εισαγωγή Στην Ασφάλεια
 • Ποινικός Κώδικας Ειδικό Μέρος
 • Ποινικός Κώδικας Γενικό Μέρος
 • Ανταπόκριση Σε Περιστατικά
 • Ειδικοί Ποινικοί Νόμοι
 • Ποινική Δικονομία

Τι θα λάβω στο τέλος των σεμιναρίων;

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining.

info
Εκπαίδευση

Mε θεματικές ενότητες ιδιωτικής ασφάλειας

διάρκειας 105 ωρών
*Στο Σεμινάριο security μπορούν να συμμετέχουν απόφοιτοι τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης (Γυμνασίου) οι οποίοι είναι Έλληνες πολίτες, Έλληνες ομογενείς ή πολίτες χώρας – μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και είναι άνω των 18 ετών.

Άδεια

Άσκησης Επαγγέλματος

μετά από επιτυχία σε εξετάσεις (99% επιτυχία για απόφοιτους EUROTraining).

Εισηγητές

Αξιωματικοί

της Ελληνικής Αστυνομίας & Πυροσβεστικής με μεγάλη εμπειρία

Πιστοποίηση

από τον ΕΟΠΠΕΠ

μετά από εξετάσεις, που διοργανώνει το ΚΕΜΕΑ

Image Gallery Εργαστηρίων
Photos

Υλικοτεχνικός εξοπλισμός

Συμπεριλαμβάνονται η χρήση υλικοτεχνικού εξοπλισμού (σκεύη και συσκευές), καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).

Έναρξη Σεμιναρίων όλο τον χρόνο

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες έναρξης των σεμιναρίων επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook!

Ολιγομελή Τμήματα

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή ώστε να επιτυγχάνονται οι καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης.

Πιστοποιημένη Παρακολούθηση

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining.

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

Το EUROTraining διαθέτει πλήρως εξοπλισμένους και οργανωμένους χώρους εκπαίδευσης, διασφαλίζοντας ποιοτικές υπηρεσίες κατάρτισης.

Χαμηλά Δίδακτρα

Χαμηλές τιμές που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης.

Γιατί στη euroTRAINING?
H EUROTraining σε συνεργασία με μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών, σχεδιάζει και υλοποιεί σεμινάρια υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Στόχος μας η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων που θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν άμεσα και αποτελεσματικά τις δεξιότητές τους, ώστε να αναζητήσουν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες.
About
Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Newsfeed

Latest