Σεμινάριο Κομμωτικής

Το Σεμινάριο Κομμωτικής αποτελεί μια σημαντική ειδικότητα στον τομέα της ομορφιάς, με μεγάλη επαγγελματική αναγνώριση και ανάπτυξη. Καθοδηγεί τους επιμορφούμενους προς την ανάπτυξη προηγμένων δεξιοτήτων στην τέχνη της κομμωτικής, παρέχοντας εξειδικευμένες γνώσεις σχετικά με όλες τις τεχνικές, από το κούρεμα και το styling έως τη χρωματολογία και τη διαχείριση της υγιεινής. Μέσα από αυτό το σεμινάριο μπορείς να αποκτήσεις τη δική σου υπογραφή, να δημιουργήσεις καινοτόμα χτενίσματα και να κατακτήσεις τον κόσμο της ομορφιάς. Η τέχνη της κομμωτικής συνδυάζει τη δημιουργικότητα, την τεχνική κατάρτιση και την επαγγελματική ικανότητα.

Με την εγγραφή σου στο Σεμινάριο Κομμωτικής, θα αποκτήσεις τα απαραίτητα γνωστικά εφόδια από καταρτισμένους επαγγελματίες σε αυτόν τον τομέα. Είτε είσαι αρχάριος στον χώρο της, είτε επιθυμείς να εμβαθύνεις στις γνώσεις σου στις τεχνικές, αυτό το σεμινάριο σου προσφέρει την ευκαιρία να αναπτύξεις το ταλέντο και την επαγγελματική σου σταδιοδρομία σε έναν τομέα που συνδυάζει την τέχνη και τη δημιουργικότητα. Επιπλέον, η κομμωτική αποτελεί έναν από τους πιο δυναμικούς και ανταγωνιστικούς επαγγελματικούς τομείς στην βιομηχανία της ομορφιάς, προσφέροντας αφθονία επαγγελματικών ευκαιριών.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Η EUROTraining αποτελεί ένα από τα καλύτερα Κέντρα Δια Βίου μάθησης και εκπαίδευσης ενηλίκων με μεγάλες επιτυχίες στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Αν ενδιαφέρεσαι να εκπαιδευτείς σε μία ειδικότητα ή να επεκτείνεις τις γνώσεις σου ώστε να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο επάγγελμα συμπλήρωσε την ακόλουθη φόρμα ενημέρωσης.

Κάντε Early Subscribe και επωφεληθείτε με 10% έκπτωση!

Χαμηλές τιμές & αδιαπραγμάτευτη ποιότητα εκπαίδευσης, με επιπλέον όφελος

Τι θα μάθω στο Σεμινάριο Κομμωτικής της EUROTraining;

Με την εγγραφή σου στο Σεμινάριο Κομμωτικής θα έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις ένα ευρύ φάσμα γνώσεων και δεξιοτήτων που θα σε εξειδικεύσουν στον χώρο της κομμωτικής, να αξιοποιήσεις το ταλέντο σου και να τελειοποιήσεις τις ικανότητες σου. Με αυτές τις γνώσεις και δεξιότητες, θα είσαι σε θέση να αναπτύξεις την επαγγελματική σου καριέρα ως κομμωτής / κομμωτήρια σε διάφορους χώρους εργασίας.
Σκοπός του σεμιναρίου είναι να προσφέρει ένα εμπεριστατωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που καλύπτει όλες τις τεχνικές της κομμωτικής τέχνης, που χρειάζεται ένας σωστός επαγγελματίας. Στο Σεμινάριο Κομμωτικής θα έχεις την δυνατότητα να εξασκηθείς σε παραδοσιακές, αλλά και μοντέρνες τεχνικές περιποίησης των μαλλιών και να δημιουργήσεις περίτεχνα και ιδιαίτερα χτενίσματα. Επιπλέον, θα διδαχθείς όλες τις σύγχρονες τάσεις στις βαφές, στα κουρέματα και στην εφαρμογή θεραπειών.
Το Σεμινάριο Κομμωτικής απευθύνεται σε αρχάριους, καθώς και σε επαγγελματίες κομμωτές που θέλουν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους και να εμπνευστούν από νέες τεχνικές και ιδέες, σε φοιτητές ή απόφοιτους ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ τομέων Αισθητικής και Κομμωτικής/ Δημοσίων και Ιδιωτικών ΙΕΚ Κομμωτικής Τέχνης, εργαζόμενους σε Κομμωτήρια και Ινστιτούτα Ομορφιάς/ καταστήματα Ομορφιάς και Καλλυντικών.

Πρόγραμμα Σεμιναρίου

Οι έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου προσφέρουν γνώσεις που καλύπτουν τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος της ειδικότητας. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

 • Βασικές Τεχνικές Κομμωτικής
 • Σχεδιασμός Χτενίσματος και Κομμωτικές Τάσεις
 • Χρήση Εργαλείων και Εξοπλισμού
 • Χρήση Προϊόντων Κομμωτικής
 • Κομμωτικές Τεχνικές για Διάφορους Τύπους Μαλλιών
 • Χρώμα και Βαφή Μαλλιών
 • Υγιεινή και Ασφάλεια στην Κομμωτική
 • Διαχείριση Κομμωτηρίου και Επιχειρηματικότητα
 • Επαγγελματική Ανάπτυξη και Επικοινωνία – Νομοθεσία
 • Τεχνολογία Κομμωτικής
 • Πρακτικές ασκήσεις Κομμωτικής
 • Τεχνολογία υλικών
 • Στοιχεία ηλεκτρισμού – Μηχανήματα κομμωτηρίου

Τι θα λάβω στο τέλος των σεμιναρίων;

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining

info
Διάρκεια

600 ώρες

Τμήματα

Ολιγομελή

Πρωινά - Απογευματινά

Κόστος Συμμετοχής

Χαμηλές τιμές

Πιστοποίηση

Βεβαίωση

παρακολούθησης σεμιναρίου

Image Gallery Εργαστηρίων
Photos

Υλικοτεχνικός εξοπλισμός

Συμπεριλαμβάνονται η χρήση υλικοτεχνικού εξοπλισμού (σκεύη και συσκευές), καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).

Έναρξη Σεμιναρίων όλο τον χρόνο

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες έναρξης των σεμιναρίων επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook!

Ολιγομελή Τμήματα

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή ώστε να επιτυγχάνονται οι καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης.

Πιστοποιημένη Παρακολούθηση

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining.

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

Το EUROTraining διαθέτει πλήρως εξοπλισμένους και οργανωμένους χώρους εκπαίδευσης, διασφαλίζοντας ποιοτικές υπηρεσίες κατάρτισης.

Χαμηλά Δίδακτρα

Χαμηλές τιμές που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης.

Γιατί στη euroTRAINING?
H EUROTraining σε συνεργασία με μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών, σχεδιάζει και υλοποιεί σεμινάρια υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Στόχος μας η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων που θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν άμεσα και αποτελεσματικά τις δεξιότητές τους, ώστε να αναζητήσουν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες.
About
Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Newsfeed

Latest