Σεμινάριο Patisserie

Η γαλλική Patisserie ξεκίνησε να αναπτύσσεται στον 17ο αιώνα και έγινε πραγματική τέχνη κατά τη διάρκεια της αυτοκρατορίας του Λουδοβίκου XIV.

Το Σεμινάριο Patisserie είναι μια γαστρονομική εμπειρία που θα σε εισάγει στον κόσμο της γαλλικής ζαχαροπλαστικής, με έμφαση στην τέχνη της Patisserie. Είναι ένα σεμινάριο που συνδυάζει τη δημιουργικότητα, τη γαστρονομία και την τέχνη δημιουργίας μοναδικών συνθέσεων. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, θα εξερευνήσεις τη διαδικασία δημιουργίας Patisserie, μαθαίνοντας τις βασικές αλλά και προχωρημένες τεχνικές που χρησιμοποιούνται στην ζαχαροπλαστική τέχνη. Θα διδαχθείς τον τρόπο να προετοιμάζεις υψηλής ποιότητας υλικά ζαχαροπλαστικής, να δημιουργείς βάσεις, κρέμες και γεμίσεις, καθώς και να προχωράς στη δημιουργία επικαλύψεων και γλασάζ.

Είτε είσαι επαγγελματίας ζαχαροπλάστης που επιθυμεί να εμπλουτίσει τις γνώσεις και τις δεξιότητές του, είτε απλά λάτρης της γαστρονομίας που επιθυμεί να μάθει την τέχνη της Patisserie, αυτό το σεμινάριο θα σου προσφέρει νέες γνώσεις και δεξιότητες που θα σε εμπνεύσουν να δημιουργήσεις τούρτες Patisserie που θα εντυπωσιάσουν.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Η EUROTraining αποτελεί ένα από τα καλύτερα Κέντρα Δια Βίου μάθησης και εκπαίδευσης ενηλίκων με μεγάλες επιτυχίες στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Αν ενδιαφέρεσαι να εκπαιδευτείς σε μία ειδικότητα ή να επεκτείνεις τις γνώσεις σου ώστε να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο επάγγελμα συμπλήρωσε την ακόλουθη φόρμα ενημέρωσης.

Κάντε Early Subscribe και επωφεληθείτε με 10% έκπτωση!

Χαμηλές τιμές & αδιαπραγμάτευτη ποιότητα εκπαίδευσης, με επιπλέον όφελος

Τι θα μάθω στο «Σεμινάριο Patisserie» της EUROTraining;

Το Σεμινάριο Patisserie στοχεύει στο να αποκτήσεις την απαραίτητη πρακτική τεχνογνωσία, ώστε να γνωρίζεις τα μυστικά παρασκευής και διακόσμησης (ντεκόρ) της τούρτας. Θα συνθέσεις βάσεις και κρέμες, θα δημιουργήσεις τούρτες όπως σοκολατίνα, προφιτερόλ, black forest, μιλφέιγ και άλλες, ενώ θα κάνεις πρακτική σε επικαλύψεις και συναρμολόγηση.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε νέους που επιθυμούν να γίνουν επαγγελματίες ζαχαροπλάστες, σε αρχάριους που θέλουν να εργαστούν σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, κρουαζιερόπλοια, εταιρείες Catering, επισιτιστικές μονάδες και άλλες βιομηχανίες στον χώρο της εστίασης, σε έμπειρους ζαχαροπλάστες που επιθυμούν να επεκτείνουν τις δεξιότητές τους και να εξελίξουν το επίπεδο των δημιουργιών τους και σε ελεύθερους επαγγελματίες. Στο Σεμινάριο Patisserie μπορούν να συμμετάσχουν γενικότερα άνθρωποι κάθε ηλικίας που αγαπούν τη ζαχαροπλαστική.

Πρόγραμμα Σεμιναρίου

Οι έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου προσφέρουν γνώσεις που καλύπτουν τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος της ειδικότητας. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

 • Τούρτες – Patisserie
  • Τούρτα Σοκολατίνα
  • Τούρτα Φράουλας
  • Τούρτα καραμέλας
  • Προφιτερόλ
  • Μιλφέιγ
  • Black Forest
 • Παντεσπάνια – Βάσεις
 • Κρέμες
 • Επικαλύψεις – Γλασαζ
 • Μοντάρισμα τούρτας
 • Διακόσμηση

Τι θα λάβω στο τέλος των σεμιναρίων;

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining

info
Διάρκεια

20 ώρες

Τμήματα

Ολιγομελή

Πρωινά - Απογευματινά

Κόστος Συμμετοχής

Χαμηλές τιμές

Πιστοποίηση

Βεβαίωση

παρακολούθησης σεμιναρίου

Image Gallery Εργαστηρίων
Photos

Υλικοτεχνικός εξοπλισμός

Συμπεριλαμβάνονται η χρήση υλικοτεχνικού εξοπλισμού (σκεύη και συσκευές), καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).

Έναρξη Σεμιναρίων όλο τον χρόνο

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες έναρξης των σεμιναρίων επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook!

Ολιγομελή Τμήματα

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή ώστε να επιτυγχάνονται οι καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης.

Πιστοποιημένη Παρακολούθηση

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining.

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

Το EUROTraining διαθέτει πλήρως εξοπλισμένους και οργανωμένους χώρους εκπαίδευσης, διασφαλίζοντας ποιοτικές υπηρεσίες κατάρτισης.

Χαμηλά Δίδακτρα

Χαμηλές τιμές που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης.

Γιατί στη euroTRAINING?
H EUROTraining σε συνεργασία με μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών, σχεδιάζει και υλοποιεί σεμινάρια υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Στόχος μας η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων που θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν άμεσα και αποτελεσματικά τις δεξιότητές τους, ώστε να αναζητήσουν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες.
About
Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Newsfeed

Latest