Σεμινάριο Τατουάζ Σώματος!

Συνδύασε τη δημιουργικότητα σου με την τεχνική και γίνε επαγγελματίας tattoo artist!

Σεμινάριο Τατουάζ Σώματος – Η δερματοστιξία ή αλλιώς τέχνη του τατουάζ έχει ρίζες βαθιά μέσα στους αιώνες. Με την αρχαιότερη απόδειξη ύπαρξής του να χρονολογείται περί τα 3300 π.Χ χρόνια, άλλοτε ως μέρος του πολιτισμού και λαογραφικό στοιχείο, άλλοτε ως ενδεικτικό συγκεκριμένων κοινωνικών κατηγοριών και επαγγελμάτων, το τατουάζ ταξιδεύει μέσα στο χρόνο αλλάζοντας τις τεχνικές του. Φθάνοντας στο σήμερα, έχει κατακτήσει πια διαστάσεις μόδας, μιας μόδας που ένα τεράστιο μερίδιο του πληθυσμού έχει αγαπήσει και υιοθετήσει. Ωστόσο, οι σωστά καταρτισμένοι tattoo artists είναι λίγοι. Για να γίνεις κι εσύ ένας από αυτούς, εκτός από τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και το ζωγραφικό ταλέντο που απαιτείται να κατέχεις, οφείλεις να μάθεις τις τεχνικές, την σωστή χρήση των εργαλείων, τον τρόπο να κάνεις τον ποιοτικό έλεγχο των πρώτων υλών και τη σωστή επιλογή χρωμάτων, τους όρους υγιεινής που οφείλεις να ακολουθείς.

Διάρκεια

50 ώρες

(δύο μήνες)

Έναρξη Σεμιναρίου

Έναρξη σεμιναρίων κάθε εβδομάδα!

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Τι θα μάθω στο Σεμινάριο Τατουάζ Σώματος της EUROTraining;

Σκοπός του Σεμιναρίου Τατουάζ Σώματος είναι να αποκτήσει ο σπουδαστής όλες τις απαραίτητες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις, που θα του επιτρέψουν με το πέρας του σεμιναρίου να φέρει την επαγγελματική ιδιότητα του tattoo artist. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, το οποίο θα λάβει χώρα στο ειδικά διαμορφωμένο και πλήρως εξοπλισμένο με την κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή studio, οι συμμετέχοντες θα λάβουν γνώσεις γύρω από το Σχέδιο (γραμμικό & ελεύθερο), το Γέμισμα, τη Γραμμή, την Ανατομία και τις Πρώτες βοήθειες, τη Χρωματολογία, την Υγιεινή και ασφάλεια στους εργασιακούς χώρου, την Ανατομία του δέρματος, τις Αντενδείξεις κ.α

Θα δοθεί η ευκαιρία πρακτικής εξάσκησης, που θα επιτρέψει στον κάθε συμμετέχοντα να εξασκήσει τις θεωρητικές γνώσεις που έλαβε, δίνοντάς του την ευκαιρία να μάθει, πριν βγει στον επαγγελματικό στίβο, να συνδυάζει τη δημιουργικότητα με την τεχνική. Μετά την ολοκλήρωση της φοίτησης, ο συμμετέχων θα μπορεί να εργασθεί σε Tattoo Studios, κέντρα ομορφιάς, τον κινηματογράφο, το θέατρο, την τηλεόραση και τον κόσμο της μόδας ή να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση.

Σε ποιους απευθύνεται;

Το Σεμινάριο Τατουάζ Σώματος απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν να μάθουν τις τεχνικές δερματοστιξίας και να ενταχθούν στον κόσμο των επαγγελματιών tattoo artists αλλά και σε ήδη επαγγελματίες που θέλουν να ενισχύσουν το γνωστικό τους πεδίο, να γνωρίσουν νέες τεχνικές ή να βελτιώσουν αυτές που ήδη κατέχουν. Σχέδιο με χρώμα, λεκτικά σύνολα, “μανίκι”, μονογράμματα και πολλά άλλα σε περιμένουν να τα κατακτήσεις βάζοντας την υπογραφή σου σε ένα από τα πλέον δημιουργικά και δημοφιλή σύγχρονα επαγγέλματα!

Πρόγραμμα Σεμιναρίου

Οι έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου προσφέρουν γνώσεις που καλύπτουν τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος της ειδικότητας. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

 • Ιστορία Τατουάζ
 • Εισαγωγή και γνωριμία με το Τατουάζ
 • Aναισθησία
 • Δερματολογία
 • Tattoo Art
 • Προσωπική υγιεινή, καθαριότητα, καθαρισμός και απολύμανση εξαρτημάτων – εργαλείων
 • Χρωματολογία – Σύνθεση χρωμάτων
 • Χρήση υλικών και μηχανημάτων
 • Πρακτική Εφαρμογή
 • Διορθωτικό Τατουάζ
 • Cover up tattoo

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining

info
Image Gallery Εργαστηρίων
Photos
Γιατί στη euroTRAINING?
H EUROTraining σε συνεργασία με μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών, σχεδιάζει και υλοποιεί σεμινάρια υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Στόχος μας η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων που θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν άμεσα και αποτελεσματικά τις δεξιότητές τους, ώστε να αναζητήσουν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες.
About

Υλικoτεχνικός εξοπλισμός

Συμπεριλαμβάνονται η χρήση υλικoτεχνικού εξοπλισμού (σκεύη και συσκευές), καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).

Έναρξη Σεμιναρίων όλο τον χρόνο

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες έναρξης των σεμιναρίων επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook!

Ολιγομελή Τμήματα

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή ώστε να επιτυγχάνονται οι καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης.

Πιστοποιημένη Παρακολούθηση

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining.

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

Το EUROTraining διαθέτει πλήρως εξοπλισμένους και οργανωμένους χώρους εκπαίδευσης, διασφαλίζοντας ποιοτικές υπηρεσίες κατάρτισης.

Χαμηλά Δίδακτρα

Χαμηλές τιμές που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης.

Κάντε Early Subscribe και επωφεληθείτε με 10% έκπτωση!

Χαμηλές τιμές & αδιαπραγμάτευτη ποιότητα εκπαίδευσης, με επιπλέον όφελος

Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Η EUROTraining αποτελεί ένα από τα καλύτερα Κέντρα Δια Βίου μάθησης και εκπαίδευσης ενηλίκων με μεγάλες επιτυχίες στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Αν ενδιαφέρεσαι να εκπαιδευτείς σε μία ειδικότητα ή να επεκτείνεις τις γνώσεις σου ώστε να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο επάγγελμα συμπλήρωσε την ακόλουθη φόρμα ενημέρωσης.

Newsfeed

Latest