Σεμινάριο Τεχνητή Νοημοσύνη

Η Τεχνητή Νοημοσύνη (ΤΝ) είναι ένα πολυδιάστατο πεδίο που απασχολεί τους ερευνητές με πολλές διαφορετικές απόψεις και προσεγγίσεις. Παρόλα αυτά, όλοι συμφωνούν πως αποτελεί επιστήμη, και όχι απλώς έναν κλάδο της τεχνολογίας λογισμικού.

Η Τεχνητή ΝοημοσύνηAI Intelligence έχει τόσο πρακτικούς όσο και επιστημονικούς στόχους. Έχει ενταχθεί στη ζωή μας και αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς μας. Από τη μηχανή του καφέ και την ηλεκτρική σκούπα, μέχρι τους αυτόματους πωλητές και τις εφαρμογές των κινητών, η τεχνητή νοημοσύνη βοηθά με ποικίλους τρόπους τους ανθρώπους και για τον λόγο αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να λάβουμε γνώση των δυνατοτήτων της.

Το σεμινάριο «Τεχνητή Νοημοσύνη– AI Intelligence» είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που παρέχει ολόπλευρη και σφαιρική άποψη αναφορικά με την τεχνητή νοημοσύνη και τις εφαρμογές της. Απέκτησε και εσύ τις γνώσεις που απαιτούνται και σε καθιστούν ανταγωνιστικό στην αγορά εργασίας!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Η EUROTraining αποτελεί ένα από τα καλύτερα Κέντρα Δια Βίου μάθησης και εκπαίδευσης ενηλίκων με μεγάλες επιτυχίες στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Αν ενδιαφέρεσαι να εκπαιδευτείς σε μία ειδικότητα ή να επεκτείνεις τις γνώσεις σου ώστε να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο επάγγελμα συμπλήρωσε την ακόλουθη φόρμα ενημέρωσης.

Κάντε Early Subscribe και επωφεληθείτε με 10% έκπτωση!

Χαμηλές τιμές & αδιαπραγμάτευτη ποιότητα εκπαίδευσης, με επιπλέον όφελος

Τι θα μάθω στο Σεμινάριο «Τεχνητή Νοημοσύνη – AI Intelligence»;

Στο σεμινάριο «Τεχνητή Νοημοσύνη – AI Intelligence» θα λάβεις βασικές γνώσεις σχετικά με την ιστορική εξέλιξη της τεχνητής νοημοσύνης αλλά και την μηχανική μάθηση και τα νευρωνικά δίκτυα. Επίσης, θα έρθεις σε επαφή με παραδείγματα εφαρμογών της τεχνητής νοημοσύνης στην υγεία, την εκπαίδευση, την επιχειρηματικότητα, τις «έξυπνες πόλεις», την τέχνη και τη διασκέδαση αλλά και τη διαφήμιση. Τέλος, θα γίνει αναφορά στο ηθικό πλαίσιο και το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης.
Σε ποιους απευθύνεται;
Το σεμινάριο απευθύνεται σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, στελέχη επιχειρήσεων, επιστήμονες διαφόρων κλάδων, εκπαιδευτικούς και σε όποιον ενδιαφέρεται να εμπλουτίσει και να επικαιροποιήσει τις γνώσεις του αναφορικά με τις τεχνολογικές εξελίξεις.

Πρόγραμμα

Οι έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου προσφέρουν γνώσεις που καλύπτουν τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος της ειδικότητας. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

  1. Εισαγωγή στην Τεχνητή Νοημοσύνη
  2. Η Τεχνολογία της Τεχνητής Νοημοσύνης
  3. Εφαρμογές της Τεχνητής Νοημοσύνης
  1. Η Ηθική στην Τεχνητή Νοημοσύνη
  2. Τo μέλλον της Τεχνητής Νοημοσύνης

Τι θα λάβω στο τέλος των σεμιναρίων;

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining.

info
Διάρκεια

 50 ώρες

Τμήματα

Ολιγομελή

Πρωινά – Απογευματινά

Δίδακτρα

Χαμηλές τιμές

που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης

Πιστοποίηση

Βεβαίωση

παρακολούθησης σεμιναρίου

Image Gallery Εργαστηρίων
Photos

Υλικοτεχνικός εξοπλισμός

Συμπεριλαμβάνεται η χρήση υλικοτεχνικού εξοπλισμού (σκεύη και συσκευές), καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).

Έναρξη Σεμιναρίων όλο τον χρόνο

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες έναρξης των σεμιναρίων επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook!

Ολιγομελή Τμήματα

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή ώστε να επιτυγχάνονται οι καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης.

Πιστοποιημένη Παρακολούθηση

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining.

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

Το EUROTraining διαθέτει πλήρως εξοπλισμένους και οργανωμένους χώρους εκπαίδευσης, διασφαλίζοντας ποιοτικές υπηρεσίες κατάρτισης.

Χαμηλά Δίδακτρα

Χαμηλές τιμές που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης.

Γιατί στη euroTRAINING?
H EUROTraining σε συνεργασία με μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών, σχεδιάζει και υλοποιεί σεμινάρια υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Στόχος μας η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων που θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν άμεσα και αποτελεσματικά τις δεξιότητές τους, ώστε να αναζητήσουν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες.
About
Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Newsfeed

Latest