ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ Voucher για εργαζόμενους με εκπαιδευτικό επίδομα έως 400€

Αναμένεται άμεσα νέος κύκλος Voucher για εργαζόμενους με εκπαιδευτικό επίδομα έως 400€

Η δράση θα αφορά στην παροχή θεωρητικής κατάρτισης διάρκειας  50-80 ωρών σε εργαζόμενους από όλους τους κλάδους της οικονομίας του ιδιωτικού τομέα,  ηλικίας άνω των 18 ετών, που θα οδηγεί σε απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων και αντίστοιχη πιστοποίηση μέσω ανεξάρτητων φορέων πιστοποίησης.

Ωφελούμενοι – Προϋποθέσεις  | Voucher για εργαζόμενους

  • Να είναι εργαζόμενοι
  • Να έχουν ηλικία άνω των 18 ετών
  • Να είναι απόφοιτοι τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης

Η δράση περιλαμβάνει:

  • Πρόγραμμα κατάρτισης διάρκειας 50-80 ωρών για απόκτηση ψηφιακών και «πράσινων» γνώσεων.
  • Πιστοποίηση  σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/ IEC 17024 ή μέσω διεθνώς αναγνωρισμένων προϊοντικών πιστοποιήσεων για ψηφιακές δεξιότητες
  • Εκπαιδευτικό επίδομα για εργαζόμενους
  • Οι ωφελούμενοι θα λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα έως  400€ (5 € / ανά ώρα κατάρτισης).

Μέθοδος Υλοποίησης

Η υλοποίηση των προγραμμάτων θα πραγματοποιηθεί με 12 ώρες δια ζώσης εκπαίδευση και με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (τηλεκατάρτιση), η οποία θα περιλαμβάνει τουλάχιστον 48 ώρες σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση και έως 20 ώρες ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Το EUROTRAINING ΚΔΒΜ θα συμμετάσχει στη δράση ως πάροχος κατάρτισης στον Β’ κύκλο του voucher εργαζόμενων

Η Δράση «SUB2: Οριζόντια προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων για στοχευμένες πληθυσμιακές ομάδες (Horizontal upskilling/reskilling programs to targeted populations) – Δράση 16913», του Έργου «Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες», υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και ενημερωθείτε πρώτοι όταν ανοίξουν οι αιτήσεις για τους ωφελούμενους της δράσης.

⸻ 2023-24
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Η EUROTraining αποτελεί ένα από τα καλύτερα Κέντρα Δια Βίου μάθησης και εκπαίδευσης ενηλίκων με μεγάλες επιτυχίες στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Αν ενδιαφέρεσαι να εκπαιδευτείς σε μία ειδικότητα ή να επεκτείνεις τις γνώσεις σου ώστε να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο επάγγελμα συμπλήρωσε την ακόλουθη φόρμα ενημέρωσης.

Συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια