Κλείστε μια θέση στα τμήματα μας!

Ολοκληρώθηκε η υποβολή των  αιτήσεων για το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Απασχόλησης 2020, για 36.500 θέσεις πλήρους απασχόλησης και για χρονικό διάστημα 8 μηνών, στο πλαίσιο της δράσης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 36.500 άτομα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ)/συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων».

Η δράση περιλαμβάνει:

  1. Τοποθέτηση σε συγκεκριμένη θέση απασχόλησης για 8 μήνες σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ)/ συναφείς φορείς και Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων.
  2. Πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης έως 150 ώρες, ανάλογα με το θεματικό αντικείμενο που θα επιλέγει ο ωφελούμενος, το οποίο θα οδηγεί στην πιστοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων που θα αποκτηθούν στο πλαίσιο του προγράμματος.

O ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΟΥΡΟΤΡΕΪΝΙΝΓΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (EUROTRAINING ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. 2) παρέχει τις υπηρεσίες των 150 ωρών κατάρτισης.

Εξασφαλίστε άμεσα μια θέση στα τμήματα μας πριν καλυφθούν  εφόσον έχετε υποβάλλει αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος συμπληρώστε την φόρμα με τα στοιχεία σας που θα βρείτε παρακάτω και αμεσα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

⸻ 2014-2018
Συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Η EUROTraining αποτελεί ένα από τα καλύτερα Κέντρα Δια Βίου μάθησης και εκπαίδευσης ενηλίκων με μεγάλες επιτυχίες στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Αν ενδιαφέρεσαι να εκπαιδευτείς σε μία ειδικότητα ή να επεκτείνεις τις γνώσεις σου ώστε να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο επάγγελμα συμπλήρωσε την ακόλουθη φόρμα ενημέρωσης.