Σεμινάριο Επαγγελματίας Σερβιτόρος!Εξειδικεύσου στο Silver Service!
Ο Επαγγελματίας Σερβιτόρος είναι υπεύθυνος για την παροχή υψηλής ποιότητας εξυπηρέτησης στους πελάτες σε εστιατόρια και άλλες υπηρεσίες φιλοξενίας. Το σεμινάριο Επαγγελματίας Σερβιτόρος αποσκοπεί στην προσφορά μιας ολοκληρωμένης εκπαίδευσης σε όσους επιθυμούν να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για να γίνουν επαγγελματίες στον χώρο του τουρισμού. Το σεμινάριο περιλαμβάνει μαθήματα σχετικά με την παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας, την διαχείριση των πελατών, την προώθηση και το μάρκετινγκ, καθώς και θέματα σχετικά με την τουριστική βιομηχανία. Με το σεμινάριο Επαγγελματίας Σερβιτόρος θα αποκτήσεις τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις για να παρέχεις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες.
Φόρμα Ενδιαφέροντος
Κάντε Early Subscribe και επωφεληθείτε με 10% έκπτωση!
Χαμηλές τιμές & αδιαπραγμάτευτη ποιότητα εκπαίδευσης, με επιπλέον όφελος
Τι θα μάθω στο Σεμινάριο Επαγγελματίας Σερβιτόρος της EUROTraining;
Σκοπός του σεμιναρίου Επαγγελματίας Σερβιτόρος είναι να αποκτήσεις τις απαιτούμενες θεωρητικές γνώσεις, αλλά και την απαραίτητη πρακτική τεχνογνωσία, ώστε να μπορείς να εργαστείς ως Επαγγελματίας Σερβιτόρος σε μια πληθώρα επιχειρήσεων. Θα μάθεις να εξυπηρετείς τους πελάτες με επαγγελματισμό, θα εφαρμόσεις διάφορες τεχνικές σερβιρίσματος και θα μπορείς να χειριστείς σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα παραγγελιοληψίας.
Το Σεμινάριο Επαγγελματίας Σερβιτόρος απευθύνεται σε νέους με μικρή ή μέτρια εμπειρία στο χώρο του σερβιρίσματος, σε έμπειρους σερβιτόρους, σε Μaître και Food & Beverage Managers, σε επιχειρηματίες του χώρου, σε εστιάτορες που θέλουν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους προκειμένου να μπορούν να προσλαμβάνουν το κατάλληλο προσωπικό.
Πρόγραμμα
Οι έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου Επαγγελματίας Σερβιτόρος προσφέρουν γνώσεις που καλύπτουν τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος της ειδικότητας. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν τις παρακάτω θεματικές ενότητες:
- Διακρίσεις των επισιτιστικών επιχειρήσεων
- Η επιχείρηση μαζικής εστίασης – Το Εστιατόριο και το Bar
- Οργάνωση – εξοπλισμός – στελέχωση εστιατορίου / Bar
- Ο πελάτης
- Ο σερβιτόρος
- Οι πωλήσεις στο bar, στο εστιατόριο και τα ειδικά γεύματα
- Τρόποι σερβιρίσματος και περιβάλλον
- Τα γεύματα
- Εξυπηρέτηση πελατών
- Πριν την άφιξη των πελατών
- Η έναρξη του σερβιρίσματος
- Τεχνικές σερβιρίσματος των ποτών
- Διαμόρφωση της ευταξίας του χώρου εργασίας
- Χειρισμός σερβιρίσματος με σύστημα Η/Υ
Τι θα λάβω στο τέλος των σεμιναρίων;
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining.
Διάρκεια
30 ώρες
Τμήματα
Ολιγομελή
Πρωινά – Απογευματινά
Κόστος συμμετοχής
Χαμηλές τιμές
που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης
Πιστοποίηση
Βεβαίωση
παρακολούθησης σεμιναρίου
Υλικοτεχνικός εξοπλισμός
Συμπεριλαμβάνονται η χρήση υλικοτεχνικού εξοπλισμού (σκεύη και συσκευές), καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).
Έναρξη Σεμιναρίων όλο τον χρόνο
Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες έναρξης των σεμιναρίων επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook!
Ολιγομελή Τμήματα
Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή ώστε να επιτυγχάνονται οι καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης.
Πιστοποιημένη Παρακολούθηση
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining.
Σύγχρονες Εγκαταστάσεις
Το EUROTraining διαθέτει πλήρως εξοπλισμένους και οργανωμένους χώρους εκπαίδευσης, διασφαλίζοντας ποιοτικές υπηρεσίες κατάρτισης.
Χαμηλά Δίδακτρα
Χαμηλές τιμές που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης.