Σεμινάριο Κομμωτικής!

Μάθε την τέχνη της κομμωτικής

Σεμινάριο Κομμωτικής – Η κόμμωση ντύνει, στολίζει, ενισχύει και προβάλλει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, δίνοντας αυτοπεποίθηση και φτιάχνοντας την διάθεση κάθε ανθρώπου. Σε μοντέρνους και άρτια εξοπλισμένους χώρους θα έχεις την ευκαιρία παρακολουθώντας το Σεμινάριο Κομμωτικής να μάθεις όλα τα μυστικά του στυλ των μαλλιών, να αξιοποιήσεις το ταλέντο σου και να τελειοποιήσεις τις ικανότητες σου. Η σχολή μας προσφέρει πλήρη εκμάθηση, Θεωρία και πρακτική, ώστε με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής σου, να αποκτήσεις επαγγελματική αυτοπεποίθηση και να είσαι πραγματικά σε θέση να εξασκήσεις το επάγγελμα που διάλεξες.

Απευθύνεται σε αρχάριους, καθώς και σε επαγγελματίες κομμωτές που θέλουν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους και να εμπνευστούν από νέες τεχνικές και ιδέες.

Κάντε Early Subscribe και επωφεληθείτε με 10% έκπτωση!

Χαμηλές τιμές & αδιαπραγμάτευτη ποιότητα εκπαίδευσης, με επιπλέον όφελος

Τι θα μάθω στο Σεμινάριο Κομμωτικής της EUROTraining;

Σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι οι καταρτιζόμενοι να γνωρίσουν όλες τις τεχνικές της κομμωτικής τέχνης για να γίνουν σωστοί επαγγελματίες με στυλ και άποψη. Στα πλήρως εξοπλισμένα εργαστήριά μας θα έχουν την δυνατότητα να εξασκηθούν σε όλες τις παραδοσιακές, αλλά και μοντέρνες τεχνικές περιποίησης των μαλλιών. Θα τους δοθεί επίσης η ευκαιρία να δημιουργήσουν περίτεχνα και ιδιαίτερα χτενίσματα, να μάθουν όλες τις σύγχρονες τάσεις στις βαφές και στα κουρέματα, αλλά και να εφαρμόσουν αποτελεσματικές θεραπείες για απόκτηση υγιών μαλλιών.

Πρόγραμμα Σεμιναρίου

Οι έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου προσφέρουν γνώσεις που καλύπτουν τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος της ειδικότητας. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

  • ΡΟΛΕΪ: Τύλιγμα κλασικό, χτιστό, φλου, μονόπλευρο
  • ΛΟΥΣΙΜΟ: Απλό, πριν και μετά από τεχνικές εργασίες
  • ΠΕΡΜΑΝΑΝΤ: Τύλιγμα κλασικό, χτιστό, κάθετο, μόνο ρίζα, διπλά μπικουτί, κρεμαστή
  • ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΨΑΛΙΔΙ: Κλασική μπούκλα με πενσάκια, σπιράλ, δεξιόστροφη – αριστερόστροφη μπούκλα και μονόπλευρο
  • ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ: Χτενίσματα (ίσιωμα με όγκο και άκρες ίσιες ή προς τα μέσα, ίσιωμα χωρίς όγκο, φλου, φλου ανάλαφρο, τσάρλεστον, όλο μπούκλες)
  • ΚΟΤΣΙΔΕΣ: Γαλλική, Ολλανδική ανάγλυφη γαλλική, Βυζαντινή κορδέλα γαλλική, 4κλωνη, 5κλωνη, ροπ – στριφτή, ψαροκόκαλο, ψαροκόκαλο 3D, ψάθα
  • ΚΟΤΣΟΙ: Φιόγκος, Μπανάνα κλασική, Μπανάνα με ξέφτια, σινιόν, φαντασίας
  • ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ: Γυναικεία (Ευθυγράμμισης, ντεγκαντέ, καρέ, μύτη εμπρός, μυτάκια εμπρός, φιλαριστό). Αντρικά και Παιδικά (χτένα-ψαλίδι, μηχανή-χτένα-ψαλίδι, καρφάκια, φλατ τόπερ)
  • ΒΑΦΕΙΟ: Τρόπος περάσματος βαφής (σταυρός), ανταύγειες κλασικές με αλουμινόχαρτο, ανταύγειες με διαφένειες, ανταύγες με κουκούλα, σταύρωμα, ρεφλέ, μορτανσάζ, ντεκαπάζ, ντεκολορασιόν, όμπρε, μπαλαγιάζ

Τι θα λάβω στο τέλος των σεμιναρίων;

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining.

info
Διάρκεια

6 μήνες

3 ημέρες / εβδομάδα

Τμήματα

Ολιγομελή

Πρωινά – Απογευματινά

Δίδακτρα

Χαμηλές τιμές

που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης

Πιστοποίηση

Βεβαίωση

παρακολούθησης σεμιναρίου

Image Gallery
Photos

Υλικοτεχνικός εξοπλισμός

Συμπεριλαμβάνονται η χρήση υλικοτεχνικού εξοπλισμού (σκεύη και συσκευές), καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).

Έναρξη Σεμιναρίων όλο τον χρόνο

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες έναρξης των σεμιναρίων επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook!

Ολιγομελή Τμήματα

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή ώστε να επιτυγχάνονται οι καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης.

Πιστοποιημένη Παρακολούθηση

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining.

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

Το EUROTraining διαθέτει πλήρως εξοπλισμένους και οργανωμένους χώρους εκπαίδευσης, διασφαλίζοντας ποιοτικές υπηρεσίες κατάρτισης.

Χαμηλά Δίδακτρα

Χαμηλές τιμές που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης.

Γιατί στη euroTRAINING?
H EUROTraining σε συνεργασία με μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών, σχεδιάζει και υλοποιεί σεμινάρια υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Στόχος μας η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων που θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν άμεσα και αποτελεσματικά τις δεξιότητές τους, ώστε να αναζητήσουν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες.
About
Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Η EUROTraining αποτελεί ένα από τα καλύτερα Κέντρα Δια Βίου μάθησης και εκπαίδευσης ενηλίκων με μεγάλες επιτυχίες στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Αν ενδιαφέρεσαι να εκπαιδευτείς σε μία ειδικότητα ή να επεκτείνεις τις γνώσεις σου ώστε να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο επάγγελμα συμπλήρωσε την ακόλουθη φόρμα ενημέρωσης.

Newsfeed

Latest