Σεμινάριο Αρχιφυλάκων/Εποπτών ΙΕΠΥΑΜετά τη βασική άδεια Security: Eνίσχυση του προφίλ και αναβάθμιση των υπηρεσιών του Eπαγγελματία της Ιδιωτικής Ασφάλειας..

Η επέκταση των αρμοδιοτήτων των εταιρειών της Ιδιωτικής Ασφάλειας (Security), σε όλο και περισσότερους τομείς φύλαξης και η ανάθεση επιπλέον καθηκόντων είναι ιδιαίτερα συχνές και παράλληλα αποτελούν μεγάλες προκλήσεις για το ανθρώπινο δυναμικό των εταιρειών φύλαξης.

Το σεμινάριο «Επόπτες/Αρχιφύλακες» δίνει τη δυνατότητα για απόκτηση των απαραίτητων γνώσεων και δεξιοτήτων που απαιτούνται για την αποτελεσματική εκτέλεση του ρόλου του Επόπτη Αρχιφύλακα. Πρόκειται για μια θέση που επιβάλλει σημαντικές ευθύνες στον τομέα της ασφάλειας και της εποπτείας, καθώς και τη διοίκηση προσωπικού.

Οι Επόπτες /Αρχιφύλακες αποτελούν έναν σημαντικό κρίκο στη διατήρηση της ασφάλειας σε διάφορα περιβάλλοντα, όπως αεροδρόμια, λιμάνια, εγκαταστάσεις, και πολλά άλλα. Συνολικά, το σεμινάριο αυτό αποσκοπεί στην παροχή των απαραίτητων γνώσεων και δεξιοτήτων που θα σου επιτρέψουν να ανταπεξέλθεις στις προκλήσεις της θέσης. Η απαιτούμενη γνώση καλύπτει το νομοθετικό πλαίσιο που ρυθμίζει τον ρόλο, τη διαδικασία εποπτείας, καθώς και τις ικανότητες που αφορούν στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που μπορεί να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια της εργασίας.

O Εκπαιδευτικός Οργανισμός EUROTraining είναι πιστοποιημένο Κέντρο σε θέματα Εκπαίδευσης Ενηλίκων και υλοποιεί ειδικά σεμινάρια (Φύλαξη Λιμενικών Εγκαταστάσεων, Επόπτες/Αρχιφύλακες) για την εξειδικευμένη επιμόρφωση όσων κατέχουν τη βασική άδεια Security.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Η EUROTraining αποτελεί ένα από τα καλύτερα Κέντρα Δια Βίου μάθησης και εκπαίδευσης ενηλίκων με μεγάλες επιτυχίες στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Αν ενδιαφέρεσαι να εκπαιδευτείς σε μία ειδικότητα ή να επεκτείνεις τις γνώσεις σου ώστε να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο επάγγελμα συμπλήρωσε την ακόλουθη φόρμα ενημέρωσης.

Κάντε Early Subscribe και επωφεληθείτε με 10% έκπτωση!

Χαμηλές τιμές & αδιαπραγμάτευτη ποιότητα εκπαίδευσης, με επιπλέον όφελος

Τι θα μάθω στο Σεμινάριο «Επόπτες/Αρχιφύλακες» της EUROTraining;

Μέσα από το σεμινάριο «Επόπτες/Αρχιφύλακες», ανοίγεται ένας δυναμικός δρόμος για την απόκτηση των απαραίτητων γνώσεων και δεξιοτήτων που απαιτούνται για την αποτελεσματική άσκηση του επαγγέλματος του Security και ιδιαίτερα στη θέση του Επόπτη/Αρχιφύλακα. Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου αναμένεται να κατέχεις τις απαραίτητες γνώσεις για να ασκείς επιθεωρήσεις, έλεγχο, εποπτεία και καθοδήγηση στο υφιστάμενο προσωπικό ασφαλείας, κατά την άσκηση των καθηκόντων σου.
Η γενικότερη εξέλιξή σου ως επαγγελματίας στον χώρο της ασφάλειας και της εποπτείας, θα έχει επίκεντρο τις εξής ικανότητες και γνώσεις: Θα αναπτύξεις ικανότητες στην οργάνωση και τη διοίκηση του προσωπικού που έχεις υπό την εποπτεία σου, διασφαλίζοντας την αποτελεσματική λειτουργία της ομάδας, θα αποκτήσεις την ικανότητα να χρησιμοποιείς ορθά τα υπηρεσιακά βιβλία και θα μπορείς να παρέχεις λύσεις σε περιστατικά που το υφιστάμενο προσωπικό ασφαλείας δεν μπορεί πλέον να διαχειριστεί. Επιπλέον, θα είσαι σε θέση να συντάξεις το πρόγραμμα του προσωπικού και θα μάθεις να κοινοποιείς εγγράφως στην εταιρεία κάθε γεγονός ή τυχαίο συμβάν, συντάσσοντας ειδικές εκθέσεις. Τέλος, θα μάθεις να συνεργάζεσαι με τις Στρατιωτικές, Αστυνομικές και Πυροσβεστικές Αρχές, εάν αυτό κριθεί απαραίτητο.

PDF

Πρόγραμμα

Οι έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου Αρχιφυλάκων/Εποπτών ΙΕΠΥΑ προσφέρουν γνώσεις που καλύπτουν τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος της ειδικότητας. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

Τι θα λάβω στο τέλος των σεμιναρίων;

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining.

info
Εκπαίδευση

12 ώρες

*ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ SECURITY (105 ΩΡΕΣ)

Εισηγητές

κ. Δημήτριος Λόγος

Αναβάθμιση

του εκπαιδευόμενου

με επιπλέον προσόντα

Κόστος συμμετοχής

Χαμηλές τιμές

που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης

Image Gallery Εργαστηρίων
Photos

Υλικοτεχνικός εξοπλισμός

Συμπεριλαμβάνονται η χρήση υλικοτεχνικού εξοπλισμού (σκεύη και συσκευές), καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).

Έναρξη Σεμιναρίων όλο τον χρόνο

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες έναρξης των σεμιναρίων επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook!

Ολιγομελή Τμήματα

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή ώστε να επιτυγχάνονται οι καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης.

Πιστοποιημένη Παρακολούθηση

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining.

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

Το EUROTraining διαθέτει πλήρως εξοπλισμένους και οργανωμένους χώρους εκπαίδευσης, διασφαλίζοντας ποιοτικές υπηρεσίες κατάρτισης.

Χαμηλά Δίδακτρα

Χαμηλές τιμές που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης.

Γιατί στη euroTRAINING?
H EUROTraining σε συνεργασία με μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών, σχεδιάζει και υλοποιεί σεμινάρια υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Στόχος μας η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων που θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν άμεσα και αποτελεσματικά τις δεξιότητές τους, ώστε να αναζητήσουν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες.
About
Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Newsfeed

Latest