Σεμινάριο Αρτοποίια-Ζαχαροπλαστική

Ο κλάδος της Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της βιομηχανίας τροφίμων και αποτελεί κρίσιμο στοιχείο της ελληνικής οικονομίας. Με το Σεμινάριο «Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική», προσφέρεται μια πολύτιμη ευκαιρία για την απόκτηση των απαραίτητων γνώσεων και δεξιοτήτων που απαιτούνται για να εισέλθεις δυναμικά στην αγορά εργασίας. Αυτό το πρόγραμμα παρέχει εξειδικευμένες γνώσεις και πρακτικά εφόδια σε τεχνικές παρασκευής αρτοσκευασμάτων και επιδορπίων σε επαγγελματικές συνθήκες εργασίας.

Μέσα από αυτό το σεμινάριο, θα εξερευνήσεις την τέχνη της ζαχαροπλαστικής και της αρτοποιίας και θα αποκτήσεις καλλιτεχνικές και πρακτικές δεξιότητες για τη δημιουργία άρτων και γλυκών.

Μετά το Σεμινάριο «Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική» οι επιμορφούμενοι θα είναι έτοιμοι να εισέλθουν  στην επαγγελματική αγορά με αυξημένη αυτοπεποίθηση και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να ανταποκριθούν στις ανάγκες του σύγχρονου τομέα της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Η EUROTraining αποτελεί ένα από τα καλύτερα Κέντρα Δια Βίου μάθησης και εκπαίδευσης ενηλίκων με μεγάλες επιτυχίες στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Αν ενδιαφέρεσαι να εκπαιδευτείς σε μία ειδικότητα ή να επεκτείνεις τις γνώσεις σου ώστε να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο επάγγελμα συμπλήρωσε την ακόλουθη φόρμα ενημέρωσης.

Κάντε Early Subscribe και επωφεληθείτε με 10% έκπτωση!

Χαμηλές τιμές & αδιαπραγμάτευτη ποιότητα εκπαίδευσης, με επιπλέον όφελος

Τι θα μάθω στο Σεμινάριο Αρτοποίια-Ζαχαροπλαστική της EUROTraining;

Οι επιμορφούμενοι στο Σεμινάριο Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μοναδικές τεχνικές, ώστε να μπορούν να δημιουργούν υπέροχες αλμυρές και γλυκές δημιουργίες, αλλά και άρτους κάθε είδους.
Σκοπός του σεμιναρίου «Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική» είναι να αποκτήσεις την απαραίτητη πρακτική τεχνογνωσία, ώστε να γνωρίζεις τα μυστικά παρασκευής του άρτου και των αλεύρων. Συμμετέχοντας στο Σεμινάριο Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική θα παρασκευάσεις ψωμιά όλων των ειδών, θα πλάσεις διάφορες ζύμες για κριτσίνια, τάρτες, κέικ και άλλα γλυκά φούρνου.
Στο Σεμινάριο «Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική» απευθύνεται σε νέους που επιθυμούν να γίνουν επαγγελματίες ζαχαροπλάστες/αρτοποιοί, σε αρχάριους που θέλουν να εργαστούν σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, κρουαζιερόπλοια, εταιρείες Catering, επισιτιστικές μονάδες και άλλες βιομηχανίες στον χώρο της εστίασης, σε έμπειρους ζαχαροπλάστες/αρτοποιούς που επιθυμούν να επεκτείνουν τις δεξιότητές τους και να εξελίξουν το επίπεδο των δημιουργιών τους και σε ελεύθεροι επαγγελματίες. Στο Σεμινάριο «Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική» μπορούν να συμμετάσχουν γενικότερα άνθρωποι κάθε ηλικίας που αγαπούν την αρτοποιία και την ζαχαροπλαστική.

Πρόγραμμα Σεμιναρίου

Οι έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου προσφέρουν γνώσεις που καλύπτουν τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος της ειδικότητας. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

  • ΑΡΤΟΙ: Χωριάτικος, Κλασσικός, Ολικής Αλέσεως, Χειροποίητος παραδοσιακός και παραλαγές
  • ΖΥΜΕΣ: Πίτσα, Πεϊνιρλί, Μπριός, Κουρού
  • ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ: Βουτύρου, Λαδιού, κανέλλας και παραλαγές
  • ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ: Ηλιόσπορου, Λευκό και παραλλαγές
  • ΤΑΡΤΕΣ Pâte brisée, Pâte sablée, Πάστα Φλώρα, New York Cheese cake, Quiche Lorraine
  • ΚΕΪΚ Κλασσικό κέικ βανίλιας, Βασιλόπιτα, Πορτοκαλιού, Νηστίσιμο και παραλαγές
  • ΓΛΥΚΑ ΦΟΥΡΝΟΥ Πορτοκαλόπιτα, Λεμονόπιτα, Σοκολατόπιτα

Τι θα λάβω στο τέλος των σεμιναρίων;

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining

info
Διάρκεια

50 ώρες

Τμήματα

Ολιγομελή

Πρωινά - Απογευματινά

Κόστος Συμμετοχής

Χαμηλές τιμές

Πιστοποίηση

Βεβαίωση

παρακολούθησης σεμιναρίου

Image Gallery Εργαστηρίων
Photos

Υλικοτεχνικός εξοπλισμός

Συμπεριλαμβάνονται η χρήση υλικοτεχνικού εξοπλισμού (σκεύη και συσκευές), καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).

Έναρξη Σεμιναρίων όλο τον χρόνο

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες έναρξης των σεμιναρίων επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook!

Ολιγομελή Τμήματα

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή ώστε να επιτυγχάνονται οι καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης.

Πιστοποιημένη Παρακολούθηση

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining.

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

Το EUROTraining διαθέτει πλήρως εξοπλισμένους και οργανωμένους χώρους εκπαίδευσης, διασφαλίζοντας ποιοτικές υπηρεσίες κατάρτισης.

Χαμηλά Δίδακτρα

Χαμηλές τιμές που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης.

Γιατί στη euroTRAINING?
H EUROTraining σε συνεργασία με μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών, σχεδιάζει και υλοποιεί σεμινάρια υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Στόχος μας η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων που θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν άμεσα και αποτελεσματικά τις δεξιότητές τους, ώστε να αναζητήσουν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες.
About
Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Newsfeed

Latest