Σεμινάριο Brunch and Breakfast

Το Σεμινάριο Brunch and Breakfast είναι μια ευκαιρία για όλους τους λάτρεις του πρωινού και της γαστρονομίας, αλλά και για τους επαγγελματίες στον τομέα του Brunch and Breakfast να ανακαλύψουν την ποικιλία των πρωινών γευστικών συνδυασμών και τεχνικών που απαιτούνται για τη δημιουργία υπέροχων Brunch και πρωινών πιάτων. Θα εξοικειωθείς με τη χρήση υλικών, με την προετοιμασία αυγών, φρέσκων χυμών, ψωμιών και άλλων συστατικών που καθιστούν το πρωινό μια γαστρονομική απόλαυση.

Το Σεμινάριο Brunch and Breakfast προσφέρει στους επιμορφούμενους την ευκαιρία να εξερευνήσουν τα πιο δημοφιλή πιάτα που σερβίρονται κατά τη διάρκεια του πρωινού και του Brunch, και να διδαχθούν τον τρόπο προετοιμασίας. Από κλασικά αυγά με μπέικον και τοστ, μέχρι πρωινές λιχουδιές όπως pancakes, γκοφρέ και φρυγανιές, αυτό το σεμινάριο θα σε καθοδηγήσει στην προετοιμασία γευστικών πιάτων που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες του κάθε πρωινού γεύματος.

Είτε είσαι επαγγελματίας στον χώρο της εστίασης που επιθυμεί να εμπλουτίσει το μενού του με νέες επιλογές Brunch and Breakfast, είτε απλά λάτρης της καλής διατροφής που θέλει να μάθει νέες γαστρονομικές τέχνες, αυτό το σεμινάριο προσφέρει μια εμπειρία πλούσια σε γεύσεις και γνώσεις.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Η EUROTraining αποτελεί ένα από τα καλύτερα Κέντρα Δια Βίου μάθησης και εκπαίδευσης ενηλίκων με μεγάλες επιτυχίες στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Αν ενδιαφέρεσαι να εκπαιδευτείς σε μία ειδικότητα ή να επεκτείνεις τις γνώσεις σου ώστε να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο επάγγελμα συμπλήρωσε την ακόλουθη φόρμα ενημέρωσης.

Κάντε Early Subscribe και επωφεληθείτε με 10% έκπτωση!

Χαμηλές τιμές & αδιαπραγμάτευτη ποιότητα εκπαίδευσης, με επιπλέον όφελος

Τι θα μάθω στο «Σεμινάριο Brunch and Βreakfast» της EUROTraining;

Στο Σεμινάριο Brunch and Breakfast, θα αποκτήσεις πολύτιμες γνώσεις και δεξιότητες σχετικά με την προετοιμασία και την παρουσίαση πρωινών και Brunch πιάτων. Επιπλέον, θα εκπαιδευτείς στη δημιουργία αλμυρών και γλυκών συνταγών που είναι εμπνευσμένες από τις νέες παγκόσμιες τάσεις. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σύγχρονες συνταγές για αυγά, σαλάτες και ψωμιά, λαμβάνοντας υπόψιν την πρακτική μεθοδολογία της οργάνωσης και των τεχνικών που απαιτούνται για την προετοιμασία πλούσιων πρωινών γευμάτων.
Το Σεμινάριο Brunch and Breakfast έχει σκοπό να σε εκπαιδεύσει στην προετοιμασία, παρουσίαση και σερβίρισμα πρωινών και Brunch πιάτων. Θα αποκτήσεις τις δεξιότητες που απαιτούνται για την παρασκευή πλούσιων πιάτων, θα μάθεις να συνδυάζεις υλικά και γεύσεις και θα εξοικειωθείς με διάφορες τεχνικές μαγειρικής. Στόχος του σεμιναρίου είναι να ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και την ανάπτυξη των επιμορφούμενων στον τομέα του πρωινού και του Brunch, επιτρέποντάς τους να δημιουργήσουν μοναδικά και γευστικά πιάτα που θα εντυπωσιάσουν τους πελάτες.
Το Σεμινάριο Brunch and Breakfast απευθύνεται σε ερασιτέχνες μάγειρες, επαγγελματίες στον χώρο της εστίασης, που επιθυμούν να εξερευνήσουν νέες συνταγές και τεχνικές σχετικές με τα Brunch και τα πρωινά γεύματα.

Πρόγραμμα Σεμιναρίου

Οι έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου προσφέρουν γνώσεις που καλύπτουν τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος της ειδικότητας. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

Θεματικές Ενότητες:
 • Αυγά
 • Γλυκές παρασκευές
 • Αλμυρό Brunch
 • Buddha Bowls
Παραδείγματα συνταγών:
 • Ομελέτα
 • Εggs benedict
 • Croque Madame/Monsier
 • Club Sandwich
 • French Toast
 • Waffles
 • Croissant
 • Energy bowl
 • Pancakes

Τι θα λάβω στο τέλος των σεμιναρίων;

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining

info
Διάρκεια

20 ώρες

Τμήματα

Ολιγομελή

Πρωινά - Απογευματινά

Κόστος Συμμετοχής

Χαμηλές τιμές

Πιστοποίηση

Βεβαίωση

παρακολούθησης σεμιναρίου

Image Gallery Εργαστηρίων
Photos

Υλικοτεχνικός εξοπλισμός

Συμπεριλαμβάνονται η χρήση υλικοτεχνικού εξοπλισμού (σκεύη και συσκευές), καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).

Έναρξη Σεμιναρίων όλο τον χρόνο

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες έναρξης των σεμιναρίων επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook!

Ολιγομελή Τμήματα

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή ώστε να επιτυγχάνονται οι καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης.

Πιστοποιημένη Παρακολούθηση

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining.

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

Το EUROTraining διαθέτει πλήρως εξοπλισμένους και οργανωμένους χώρους εκπαίδευσης, διασφαλίζοντας ποιοτικές υπηρεσίες κατάρτισης.

Χαμηλά Δίδακτρα

Χαμηλές τιμές που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης.

Γιατί στη euroTRAINING?
H EUROTraining σε συνεργασία με μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών, σχεδιάζει και υλοποιεί σεμινάρια υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Στόχος μας η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων που θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν άμεσα και αποτελεσματικά τις δεξιότητές τους, ώστε να αναζητήσουν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες.
About
Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Newsfeed

Latest