Σεμινάριο Cooking for Two

Αναζητάς μια διασκεδαστική και αξέχαστη δραστηριότητα για να μοιραστείς με το αγαπημένο σου άτομο ή τον καλύτερο σου φίλο;

Το Σεμινάριο Cooking for Two είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις! Πρόκειται για ένα σεμινάριο μαγειρικής που σου δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψεις τη γαστρονομική τέχνη, να δημιουργήσεις νόστιμα γεύματα και να απολαύσεις αυτήν την εμπειρία με το αγαπημένο σου άτομο.

Κάθε φορά, το θέμα του σεμιναρίου Cooking for Two θα είναι διαφορετικό, προσφέροντας μια ποικιλία από γευστικές περιπέτειες. Θα εξερευνήσετε μαζί διάφορες κουζίνες, γαστρονομικές τάσεις και τεχνικές μαγειρικής, με την καθοδήγηση επαγγελματιών σεφ.

Στο τέλος κάθε σεμιναρίου Cooking for Two, τα ζευγάρια ή οι φίλοι θα απολαύσουν τα γεύματα που ετοίμασαν μαζί. Επιπλέον, αυτή η εμπειρία προσφέρει μια υπέροχη ευκαιρία για συνεργασία, δημιουργικότητα και διασκέδαση, καθιστώντας το Σεμινάριο Cooking for Two ιδανικό για όσους αναζητούν μια ευχάριστη και διαφορετική δραστηριότητα παρέα με τον σύντροφό ή τον φίλο τους.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Η EUROTraining αποτελεί ένα από τα καλύτερα Κέντρα Δια Βίου μάθησης και εκπαίδευσης ενηλίκων με μεγάλες επιτυχίες στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Αν ενδιαφέρεσαι να εκπαιδευτείς σε μία ειδικότητα ή να επεκτείνεις τις γνώσεις σου ώστε να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο επάγγελμα συμπλήρωσε την ακόλουθη φόρμα ενημέρωσης.

Κάντε Early Subscribe και επωφεληθείτε με 10% έκπτωση!

Χαμηλές τιμές & αδιαπραγμάτευτη ποιότητα εκπαίδευσης, με επιπλέον όφελος

Τι θα μάθω στο Σεμινάριο «Cooking for Two» της EUROTraining;

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου Cooking for Two, θα μάθετε τον τρόπο να ετοιμάζετε λαχταριστά πιάτα από το μηδέν, χρησιμοποιώντας φρέσκα συστατικά και μέσα από τη διαδικασία μαγειρέματος θα περάσετε εποικοδομητικό χρόνο μαζί. Θα ανακαλύψετε τη χαρά της συνεργασίας στην κουζίνα και θα δημιουργήσετε μοναδικές γαστρονομικές αναμνήσεις με το αγαπημένο σας άτομο ή τον φίλο σας.
Ανεξαρτήτως αν είσαι έμπειρος μάγειρας ή αρχάριος, αυτό το Σεμινάριο «Cooking for Two» είναι σχεδιασμένο για όλους όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν τη γαστρονομία, να δημιουργήσουν νόστιμα γεύματα και να απολαύσουν αυτή την εκπληκτική εμπειρία μαγειρικής με τη συντροφιά του αγαπημένου τους ανθρώπου ή του φίλου τους.

Πρόγραμμα Σεμιναρίου

Οι έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου προσφέρουν γνώσεις που καλύπτουν τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος της ειδικότητας. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

  • Ιταλική Κουζίνα
  • Γαλλική Κουζίνα
  • Ασιατική Κουζίνα
  • Έθνικ Κουζίνα
  • Επιδόρπια

Τι θα λάβω στο τέλος των σεμιναρίων;

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining

info
Διάρκεια

4 ώρες

Τμήματα

Ολιγομελή

Πρωινά - Απογευματινά

Κόστος Συμμετοχής

Χαμηλές τιμές

Πιστοποίηση

Βεβαίωση

παρακολούθησης σεμιναρίου

Image Gallery Εργαστηρίων
Photos

Υλικοτεχνικός εξοπλισμός

Συμπεριλαμβάνονται η χρήση υλικοτεχνικού εξοπλισμού (σκεύη και συσκευές), καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).

Έναρξη Σεμιναρίων όλο τον χρόνο

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες έναρξης των σεμιναρίων επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook!

Ολιγομελή Τμήματα

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή ώστε να επιτυγχάνονται οι καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης.

Πιστοποιημένη Παρακολούθηση

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining.

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

Το EUROTraining διαθέτει πλήρως εξοπλισμένους και οργανωμένους χώρους εκπαίδευσης, διασφαλίζοντας ποιοτικές υπηρεσίες κατάρτισης.

Χαμηλά Δίδακτρα

Χαμηλές τιμές που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης.

Γιατί στη euroTRAINING?
H EUROTraining σε συνεργασία με μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών, σχεδιάζει και υλοποιεί σεμινάρια υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Στόχος μας η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων που θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν άμεσα και αποτελεσματικά τις δεξιότητές τους, ώστε να αναζητήσουν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες.
About
Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Newsfeed

Latest