Σεμινάριο Επαγγελματικό Μασάζ

Το μασάζ είναι μια αρκετά διαδεδομένη τεχνική χαλάρωσης αλλά και αποκατάστασης του σώματος μέσω πιέσεων, ρυθμικών κινήσεων και χειρισμών, στην περιοχή των μαλλιών, του δέρματος, των μυών και των ιστών που είναι κάτω από αυτά. Με τη βοήθεια του μασάζ το άτομο ανακουφίζεται από το άγχος, αντιμετωπίζει την ένταση των μυών, ενισχύει την ροή του αίματος και αναζωογονεί το σώμα και το πνεύμα.

Η Eurotraining προσφέρει το σεμινάριο Επαγγελματικό Μασάζ με στόχο την εκπαίδευση τον ατόμων που στελεχώνουν τα κέντρα ευεξίας και προσφέρουν τις υπηρεσίες μασάζ.

Το επαγγελματικό μασάζ αναφέρεται στο μασάζ που παρέχεται από εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους μασέρ, οι οποίοι έχουν αποκτήσει τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να παρέχουν αποτελεσματική θεραπεία μέσω του μασάζ. Το επαγγελματικό μασάζ συχνά προσφέρεται σε κέντρα ευεξίας, κλινικές μασάζ, spa, και άλλους χώρους υγείας και ευεξίας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Η EUROTraining αποτελεί ένα από τα καλύτερα Κέντρα Δια Βίου μάθησης και εκπαίδευσης ενηλίκων με μεγάλες επιτυχίες στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Αν ενδιαφέρεσαι να εκπαιδευτείς σε μία ειδικότητα ή να επεκτείνεις τις γνώσεις σου ώστε να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο επάγγελμα συμπλήρωσε την ακόλουθη φόρμα ενημέρωσης.

Κάντε Early Subscribe και επωφεληθείτε με 10% έκπτωση!

Χαμηλές τιμές & αδιαπραγμάτευτη ποιότητα εκπαίδευσης, με επιπλέον όφελος

Τι θα μάθω στο σεμινάριο «Επαγγελματικό Μασάζ» της EUROTraining;

Στο σεμινάριο Επαγγελματικό Μασάζ θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις να χρησιμοποιείς σωστά τις τεχνικές του μασάζ και να αποκτήσεις όλες τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να διατηρείς ικανοποιημένους πελάτες. Με την βοήθεια των πιο εξειδικευμένων καθηγητών από τον χώρο του επαγγελματικού μασάζ, θα μπορείς να προσφέρεις στον πελάτη σου ισορροπία σώματος και πνεύματος, να ενισχύσεις την υγεία του και να βελτιώσεις την εμφάνιση της επιδερμίδας του!
O στόχος του Σεμιναρίου Επαγγελματικό Μασάζ είναι να ενταχθείς στον σύγχρονο κόσμο του Μασάζ μέσα από θεωρητική κατάρτιση και πρακτική άσκηση, ώστε να φτάσεις στα απαιτούμενα επίπεδα γνώσης και εμπειρίας και να τα εφαρμόσεις στην εργασία σου! Το σεμινάριο επαγγελματικό Μασάζ, σε προετοιμάζει ώστε ν' αποκτήσεις την καλύτερη επαγγελματική τεχνογνωσία και να χτίσεις τις σωστές βάσεις για να βγεις έτοιμος και ικανός στην αγορά εργασίας.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε ερασιτέχνες που επιθυμούν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τον κλάδο του Μασάς ή της Αισθητικής, σε ιδιώτες που θέλουν να αποκτήσουν μια πρώτη επαφή με την τέχνη του Μασάζ, σε επαγγελματίες θεραπευτές που επιθυμούν να εξελίξουν το επάγγελμά τους και να διευρύνουν τις γνώσεις τους, σε φυσικοθεραπευτές, σε αισθητικούς, σε επαγγελματίες γυμναστές, σε φοιτητές γυμναστικής ακαδημίας που θέλουν να ισχυροποιήσουν το βιογραφικό τους και σε στελέχη ξενοδοχειακών μονάδων ή spa που θέλουν να προσθέσουν τις τεχνικές Μασάς στις υπηρεσίες που ήδη παρέχουν.

Πρόγραμμα Σεμιναρίου

Οι έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου προσφέρουν γνώσεις που καλύπτουν τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος της ειδικότητας. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

Θεωρητικό μέρος

 • Ανατομία και δερματολογία (αποτελούν τη βάση για την εφαρμογή όλων των τεχνικών μασάζ)
 • Γενικές ενδείξεις και αντενδείξεις του μασάζ
 • Ειδικές ενδείξεις και αντενδείξεις της κάθε τεχνικής
 • Βασικές προϋποθέσεις για την εφαρμογή της κάθε τεχνικής
 • Κανόνες υγιεινής του επαγγελματία και του πελάτη
 • Καλλυντικά προϊόντα: ποια είναι τα κατάλληλα για κάθε τεχνική, τρόποι χρήσης, τρόποι διατήρησης και υγιεινή

Πρακτικό μέρος

 • Χαλαρωτική μάλαξη προσώπου
 • Χαλαρωτική μάλαξη σώματος
 • Σουηδική μάλαξη
 • Μάλαξη κυτταρίτιδας και βεντούζες στο σώμα
 • Μάλαξη αδυνατίσματος
 • Λεμφική μάλαξη προσώπου
 • Λεμφική μάλαξη σώματος
 • Μάλαξη αρωματοθεραπείας προσώπου
 • Μάλαξη αρωματοθεραπείας σώματος
 • Ρεφλεξολογία (βασικές αρχές)
 • Μασάζ με τη χρήση ξύλου μπαμπού
 • Hot stones προσώπου σώματος
 • Gua sha Προσώπου και βεντούζες στο πρόσωπο

Τι θα λάβω στο τέλος των σεμιναρίων;

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining

info
Διάρκεια

150 ώρες

Τμήματα

Ολιγομελή

Πρωινά - Απογευματινά

Κόστος Συμμετοχής

Χαμηλές τιμές

Πιστοποίηση

Βεβαίωση

παρακολούθησης σεμιναρίου

Image Gallery Εργαστηρίων
Photos

Υλικοτεχνικός εξοπλισμός

Συμπεριλαμβάνονται η χρήση υλικοτεχνικού εξοπλισμού (σκεύη και συσκευές), καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).

Έναρξη Σεμιναρίων όλο τον χρόνο

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες έναρξης των σεμιναρίων επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook!

Ολιγομελή Τμήματα

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή ώστε να επιτυγχάνονται οι καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης.

Πιστοποιημένη Παρακολούθηση

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining.

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

Το EUROTraining διαθέτει πλήρως εξοπλισμένους και οργανωμένους χώρους εκπαίδευσης, διασφαλίζοντας ποιοτικές υπηρεσίες κατάρτισης.

Χαμηλά Δίδακτρα

Χαμηλές τιμές που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης.

Γιατί στη euroTRAINING?
H EUROTraining σε συνεργασία με μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών, σχεδιάζει και υλοποιεί σεμινάρια υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Στόχος μας η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων που θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν άμεσα και αποτελεσματικά τις δεξιότητές τους, ώστε να αναζητήσουν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες.
About
Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις