Σεμινάριο Ιταλική Κουζίνα

Στο Σεμινάριο Ιταλικής Κουζίνας θα εντρυφήσετε στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της δημοφιλούς αυτής κουζίνας. Η Ιταλική Κουζίνα είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τη γευστική της αρτιότητα και την απλότητα που τη χαρακτηρίζει. Τα πιάτα της, μακαρόνια, πίτσα, ριζότο, έχουν τεράστια απήχηση σε όλο τον κόσμο. Η Ιταλική κουζίνα έχει επηρεαστεί από διάφορες κουζίνες και παραδόσεις, αλλά κατάφερε να αναπτύξει το δικό της μοναδικό ύφος. Με σαφή γαστρονομική επιρροή από την αρχαία Ελλάδα και τη Νορμανδία, η Ιταλία καθιερώθηκε στο διεθνή γευστικό χάρτη, χάρη στην απλότητα των πιάτων και στην ποιότητα των υλικών της. Η τομάτα, το σκόρδο, το τυρί και ο Espresso αποτελούν κοινά στοιχεία που χρησιμοποιούνται συχνά στις μαγειρικές συνταγές της.

Ιδιαίτερο είναι και το γεγονός πως η μαγειρική παράδοση της χώρας διαχωρίζεται σε τρεις ζώνες, αφού η Βόρεια Ιταλία καθιέρωσε το Risotto, η κεντρική το Tortellini και η Νότια την Pizza και την Pasta. Η Ιταλική κουζίνα είναι επίσης γνωστή για τα τυριά, τα αλλαντικά, τα κρασιά της και έχει επιρροές από πολλές διαφορετικές πηγές. Η απλότητα των συνταγών και η έμφαση στην ποιότητα των υλικών κάνουν αυτή την κουζίνα αδιαμφισβήτητα αγαπημένη σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Το Σεμινάριο Ιταλικής Κουζίνας προσφέρει την ευκαιρία για εξερεύνηση αυτής της υπέροχης γαστρονομικής τέχνης.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Η EUROTraining αποτελεί ένα από τα καλύτερα Κέντρα Δια Βίου μάθησης και εκπαίδευσης ενηλίκων με μεγάλες επιτυχίες στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Αν ενδιαφέρεσαι να εκπαιδευτείς σε μία ειδικότητα ή να επεκτείνεις τις γνώσεις σου ώστε να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο επάγγελμα συμπλήρωσε την ακόλουθη φόρμα ενημέρωσης.

Κάντε Early Subscribe και επωφεληθείτε με 10% έκπτωση!

Χαμηλές τιμές & αδιαπραγμάτευτη ποιότητα εκπαίδευσης, με επιπλέον όφελος

Τι θα μάθω στο Σεμινάριο Ιταλική Κουζίνα της EUROTraining;

Η γνωριμία με την Ιταλική Κουζίνα και η μύηση μέσω επαγγελματικών όρων στα μυστικά της, απαιτεί ουσιαστική γνώση των βασικών συνταγών, μελέτη, μεθοδικότητα και πρακτική εξάσκηση. Στο Σεμινάριο Ιταλικής Κουζίνας θα διδαχθείς τις βασικές συνταγές του Risotto, της Pasta και των ζυμών (Pizza, Focaccia, Bruschetta), παραδοσιακές σάλτσες (Napolitana, Carbonara, Puttanesca, Pesto, Bolognese) και αυθεντικά ιταλικά πιάτα (Minestrone Soup, Penne Di Polo, Ragu).
Στο Σεμινάριο Ιταλικής Κουζίνας θα εξοικειωθείς με σωστή διαλογή των πρώτων υλών και μπαχαρικών που χρησιμοποιούνται και θα αποκτήσεις τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να προετοιμάζεις «ιταλικές» γεύσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι επαγγελματικές κουζίνες της Eurotraining θα σου δώσουν την ευκαιρία να μυηθείς στον κόσμο της Ιταλικής Κουζίνας και να εξασκήσεις όλες τις θεωρητικές γνώσεις που απέκτησες.
Το Σεμινάριο Ιταλικής Κουζίνας απευθύνεται σε απόφοιτους και φοιτητές σχολών μαγειρικής και τουριστικών επαγγελμάτων, επαγγελματίες στο χώρο της εστίασης, ιδιοκτήτες εστιατορίων, ερασιτέχνες μάγειρες και λάτρεις της μαγειρικής. Είναι ανοικτό σε όλους όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν την Ιταλική γαστρονομία και να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στη μαγειρική.

Πρόγραμμα Σεμιναρίου

Οι έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου προσφέρουν γνώσεις που καλύπτουν τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος της ειδικότητας. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

  • Εισαγωγή στην Ιταλική Κουζίνα
  • Pasta (Napolitana, Carbonara, Puttanesca, Pesto, Bolognese, Amatriciana, cacio e pepe)
  • Risotti
  • Insalatte italiane
  • Pizza
  • Panzanella
  • Focaccia
  • Κοτόπουλο (Caprese, Cacciatore)
  • Bruschetta
  • Σούπες

Τι θα λάβω στο τέλος των σεμιναρίων;

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining

info
Διάρκεια

20 ώρες

Τμήματα

Ολιγομελή

Πρωινά - Απογευματινά

Κόστος Συμμετοχής

Χαμηλές τιμές

Πιστοποίηση

Βεβαίωση

παρακολούθησης σεμιναρίου

Image Gallery Εργαστηρίων
Photos

Υλικοτεχνικός εξοπλισμός

Συμπεριλαμβάνονται η χρήση υλικοτεχνικού εξοπλισμού (σκεύη και συσκευές), καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).

Έναρξη Σεμιναρίων όλο τον χρόνο

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες έναρξης των σεμιναρίων επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook!

Ολιγομελή Τμήματα

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή ώστε να επιτυγχάνονται οι καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης.

Πιστοποιημένη Παρακολούθηση

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining.

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

Το EUROTraining διαθέτει πλήρως εξοπλισμένους και οργανωμένους χώρους εκπαίδευσης, διασφαλίζοντας ποιοτικές υπηρεσίες κατάρτισης.

Χαμηλά Δίδακτρα

Χαμηλές τιμές που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης.

Γιατί στη euroTRAINING?
H EUROTraining σε συνεργασία με μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών, σχεδιάζει και υλοποιεί σεμινάρια υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Στόχος μας η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων που θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν άμεσα και αποτελεσματικά τις δεξιότητές τους, ώστε να αναζητήσουν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες.
About
Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις