Σεμινάριο Ιταλικής Κουζίνας!

Σεμινάριο Ιταλικής Κουζίνας – Τι είναι η Ιταλική Κουζίνα;

Η Ιταλική Κουζίνα έχεις τις ρίζες της βαθιά μέσα στο χρόνο αφού αποτελεί μία από τις αρχαιότερες του κόσμου. Σε αυτή χρωστάμε το πλέον αγαπημένο υλικό μεγάλων και μικρών, το μακαρόνι ή αλλιώς pasta, το οποίο εμφανίστηκε το 1154 στη Σικελία αλλά και εδέσματα όπως η pizza και το risotto που ανήκουν στα δημοφιλέστερα πιάτα παγκοσμίως. Με σαφή γαστρονομική επιρροή από την αρχαία Ελλάδα και τη Νορμανδία, η Ιταλία καθιερώθηκε στο διεθνή γευστικό χάρτη χάρη στην απλότητα των πιάτων και την ποιότητα των υλικών της. Ιδιαίτερο είναι και το γεγονός πως η μαγειρική παράδοση της χώρας διαχωρίζεται σε τρεις ζώνες, αφού η Βόρεια Ιταλία καθιέρωσε το risotto, η κεντρική το tortellini και η Νότια την pizza και την pasta. Οι χαρακτηριστικές πρώτες ύλες είναι η τομάτα, το σκόρδο, το τυρί αλλά και ο espresso, τον οποίο πολύ συχνά χρησιμοποιούν και στις μαγειρικές συνταγές. Γνωστή για τα τυριά, τα αλλαντικά και τα κρασιά της, η Ιταλική Κουζίνα είναι αδιαμφισβήτητα η πιο λαοφιλής από όλες τις εθνικές κουζίνες παγκοσμίως γι’ αυτό απαριθμεί αμέτρητα εστιατόρια σε κάθε γωνιά της γης.

Κάντε Early Subscribe και επωφεληθείτε με 10% έκπτωση!

Χαμηλές τιμές & αδιαπραγμάτευτη ποιότητα εκπαίδευσης, με επιπλέον όφελος

Τι θα μάθω στο Σεμινάριο Ιταλικής Κουζίνας της EUROTraining;

Η γνωριμία με την Ιταλική Κουζίνα και η μύηση μέσω επαγγελματικών όρων στα μυστικά της, απαιτεί ουσιαστική γνώση των βασικών συνταγών, μελέτη, μεθοδικότητα και πρακτική εξάσκηση. Στο σεμινάριο Ιταλικής Κουζίνας της Eurotraining ο συμμετέχων θα διδαχθεί τις βασικές συνταγές του risotto, της pasta και των ζυμών (pizza, focaccia, bruschetta), παραδοσιακές σάλτσες (napolitana, carbonara, puttanesca, pesto, Bolognese) και αυθεντικά ιταλικά πιάτα (minestrone soup, penne di polo, ragu). Η σωστή διαλογή των πρώτων υλών και η αρμόζουσα παρουσίαση του πιάτου θα ολοκληρώσει τον κύκλο των γνώσεων, οι οποίες μετά το πέρας του σεμιναρίου θα καταστήσουν τον συμμετέχοντα ικανό να δημιουργεί σε επαγγελματικό επίπεδο.

Για ποιο λόγο να επιλέξω το Σεμινάριο Ιταλικής Κουζίνας της Εurotraining;

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός Eurotraining δραστηριοποιείται στο χώρο της εκπαίδευσης πολλά χρόνια και συνεργάζεται με έμπειρους και διακεκριμένους στο χώρο τους διδάσκοντες. Οι εργαστηριακές δομές της είναι τελευταίας τεχνολογίας έτσι ώστε ο εκπαιδευόμενος να έρχεται σε επαφή με συνθήκες επαγγελματικού επιπέδου. Οι επαγγελματικές κουζίνες της Eurotraining θα δώσουν σε κάθε συμμετέχοντα την ευκαιρία να μυηθεί στον κόσμο της Ιταλικής Κουζίνας και να εξασκήσει στην πράξη όλες τις θεωρητικές γνώσεις που απέκτησε. Ολοκληρώνοντας τον κύκλο των συναντήσεων, θα έχει λάβει μια σφαιρική εκπαίδευση, την οποία θα μπορεί να εφαρμόσει ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Σε ποιους απευθύνεται το σεμινάριο;

Το Σεμινάριο Ιταλικής Κουζίνας απευθύνεται σε απόφοιτους και φοιτητές σχολών μαγειρικής και τουριστικών επαγγελμάτων, επαγγελματίες στο χώρο της εστίασης, ιδιοκτήτες εστιατορίων, ερασιτέχνες μάγειρες και λάτρεις της μαγειρικής.

Πρόγραμμα

Οι έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου προσφέρουν γνώσεις που καλύπτουν τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος της ειδικότητας. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

 • Pasta (napolitana, carbonara, puttanesca, pesto, bolognese)
 • Πίτσα
 • Φοκάτσια
 • Κοτόπουλο caprese, katsatore
 • Μπρουσκέτες
 • Μοσχαράκι Ραγού
 • Ραβιόλια γεμιστά
 • Σούπα μινεστρόνε
 • Μπουράτα Καπρέζε
 • Αματριτσιάνα
 • Μπολονέζ

Τι θα λάβω στο τέλος των σεμιναρίων;

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining

info
Διάρκεια

20 ώρες

Τμήματα

Ολιγομελή

Πρωινά – Απογευματινά

Κόστος συμμετοχής

Χαμηλές τιμές

που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης

Πιστοποίηση

Βεβαίωση

παρακολούθησης σεμιναρίου

Image Gallery Εργαστηρίων
Photos

Υλικοτεχνικός εξοπλισμός

Συμπεριλαμβάνονται η χρήση υλικοτεχνικού εξοπλισμού (σκεύη και συσκευές), καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).

Έναρξη Σεμιναρίων όλο τον χρόνο

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες έναρξης των σεμιναρίων επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook!

Ολιγομελή Τμήματα

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή ώστε να επιτυγχάνονται οι καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης.

Πιστοποιημένη Παρακολούθηση

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining.

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

Το EUROTraining διαθέτει πλήρως εξοπλισμένους και οργανωμένους χώρους εκπαίδευσης, διασφαλίζοντας ποιοτικές υπηρεσίες κατάρτισης.

Χαμηλά Δίδακτρα

Χαμηλές τιμές που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης.

Γιατί στη euroTRAINING?
H EUROTraining σε συνεργασία με μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών, σχεδιάζει και υλοποιεί σεμινάρια υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Στόχος μας η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων που θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν άμεσα και αποτελεσματικά τις δεξιότητές τους, ώστε να αναζητήσουν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες.
About
Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Η EUROTraining αποτελεί ένα από τα καλύτερα Κέντρα Δια Βίου μάθησης και εκπαίδευσης ενηλίκων με μεγάλες επιτυχίες στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Αν ενδιαφέρεσαι να εκπαιδευτείς σε μία ειδικότητα ή να επεκτείνεις τις γνώσεις σου ώστε να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο επάγγελμα συμπλήρωσε την ακόλουθη φόρμα ενημέρωσης.

Newsfeed

Latest