Σεμινάριο Μαγειρικής

Το επάγγελμα της μαγειρικής, κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στις επιλογές των ανθρώπων στην αγορά εργασίας, γι’ αυτό το ΙΕΚ EUROTraining με τα Σεμινάρια Μαγειρικής αναλαμβάνει να δημιουργήσει επαγγελματίες με γνώση και εφόδια, που θα κατακτήσουν σημαντικές θέσεις στην αγορά εργασίας.

Η μαγειρική είναι πολύ περισσότερο από μια απλή παρασκευή φαγητού. Είναι μια τέχνη, μια εκδήλωση της δημιουργικότητας και ένας τρόπος να εκφράσουμε τον εαυτό μας μέσα από γεύσεις, αρώματα και υφές. Ανεξαρτήτως αν είσαι ήδη έμπειρος Chef ή αρχάριος που ανακαλύπτει την τέχνη της μαγειρικής, το Σεμινάριο Μαγειρικής σου προσφέρει μια ευκαιρία να εξερευνήσεις, να διδαχθείς και να δημιουργήσεις.

Ο τομέας της εστίασης απασχολεί μεγάλο αριθμό εργαζομένων και αναβαθμίζεται συνεχώς με την προσθήκη νέων τεχνικών, νέων εργαλείων αλλά και την απελευθέρωση των κανόνων που επιτρέπουν τη φαντασία να συνδυάσει τη γνώση και τη δημιουργία. Το Σεμινάριο Μαγειρικής  είναι μια ευκαιρία να εξοικειωθείς με διάφορα υλικά, τεχνικές και συνταγές που θα σου επιτρέψουν να παρασκευάσεις ποιοτικά πιάτα. Είτε το επιδιώκεις για προσωπική είτε για επαγγελματική εξέλιξη, αυτό το σεμινάριο θα σε καθοδηγήσει και θα σε εξοπλίσει με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες ώστε να γίνεις Chef.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Η EUROTraining αποτελεί ένα από τα καλύτερα Κέντρα Δια Βίου μάθησης και εκπαίδευσης ενηλίκων με μεγάλες επιτυχίες στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Αν ενδιαφέρεσαι να εκπαιδευτείς σε μία ειδικότητα ή να επεκτείνεις τις γνώσεις σου ώστε να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο επάγγελμα συμπλήρωσε την ακόλουθη φόρμα ενημέρωσης.

Κάντε Early Subscribe και επωφεληθείτε με 10% έκπτωση!

Χαμηλές τιμές & αδιαπραγμάτευτη ποιότητα εκπαίδευσης, με επιπλέον όφελος

Τι θα μάθω στο «Σεμινάριο Μαγειρικής» της EUROTraining;

Το Σεμινάριο Μαγειρικής έχει σκοπό να σου προσφέρει βασικές θεωρητικές γνώσεις, αλλά και την απαραίτητη πρακτική τεχνογνωσία, ώστε να συνθέτεις πιάτα χρησιμοποιώντας εργαλεία και τεχνικές μαγειρικής. Θα δημιουργήσεις ευφάνταστα πιάτα με βάση διάφορα συστατικά. Θα εξασκηθείς στην προετοιμασία πιάτων με ζυμαρικά, ρύζι και ριζότο, κοτόπουλο, μοσχάρι, χοιρινό και ψάρι. Με πρακτικές ασκήσεις και καθοδήγηση από έμπειρους Chef, θα αναπτύξεις τη δεξιότητά σου στη μαγειρική και θα είσαι σε θέση να δημιουργείς γευστικά και εντυπωσιακά πιάτα.
Το Σεμινάριο Μαγειρικής απευθύνεται σε νέους που επιθυμούν να γίνουν επαγγελματίες Chef, να εργαστούν σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, κρουαζιερόπλοια, εταιρείες Catering, επισιτιστικές μονάδες και άλλες βιομηχανίες στον χώρο της Μαγειρικής. Στο Σεμινάριο Μαγειρικής μπορούν να συμμετάσχουν γενικότερα λάτρεις της μαγειρικής, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Πρόγραμμα Σεμιναρίου

Οι έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου προσφέρουν γνώσεις που καλύπτουν τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος της ειδικότητας. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

  • Κοπές Λαχανικών
Στάση σώματος, Χρήση μαχαιριού, Κοπές λαχανικών
  • Σαλάτες
Νισουάζ, Σίζαρ, Γουόλντορφ
  • Σάλτσες
Μαγιονέζα, Ντεμί-γκλας, Βελουτέ κλπ.
  • Σούπες
Λαχανικών, Μινεστρόνε, Κονσομέ
  • Πατάτες
Γκραντινέ, Σατώ, Τουρνέ
  • Ζυμαρικά
Πέστο, Μποσκαγιόλα, Καρμπονάρα
  • Ρύζι - Ριζότο
Ριζότο Παρμεζάνα, Τηγανιτό Ρύζι, Πιλάφι
  • Κοτόπουλο
Σωτέ, Πανέ
  • Μοσχάρι - Χοιρινό
Μοσχάρι Ραγού, Χοιρινό Γλυκόξινο
  • Ψάρι
Αθηναϊκή Σαλάτα, Σολομός Ποσέ & Σωτέ

Τι θα λάβω στο τέλος των σεμιναρίων;

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining

info
Διάρκεια

200 ώρες

Τμήματα

Ολιγομελή

Πρωινά - Απογευματινά

Κόστος Συμμετοχής

Χαμηλές τιμές

Πιστοποίηση

Βεβαίωση

παρακολούθησης σεμιναρίου

Image Gallery Εργαστηρίων
Photos

Υλικοτεχνικός εξοπλισμός

Συμπεριλαμβάνονται η χρήση υλικοτεχνικού εξοπλισμού (σκεύη και συσκευές), καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).

Έναρξη Σεμιναρίων όλο τον χρόνο

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες έναρξης των σεμιναρίων επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook!

Ολιγομελή Τμήματα

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή ώστε να επιτυγχάνονται οι καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης.

Πιστοποιημένη Παρακολούθηση

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining.

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

Το EUROTraining διαθέτει πλήρως εξοπλισμένους και οργανωμένους χώρους εκπαίδευσης, διασφαλίζοντας ποιοτικές υπηρεσίες κατάρτισης.

Χαμηλά Δίδακτρα

Χαμηλές τιμές που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης.

Γιατί στη euroTRAINING?
H EUROTraining σε συνεργασία με μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών, σχεδιάζει και υλοποιεί σεμινάρια υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Στόχος μας η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων που θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν άμεσα και αποτελεσματικά τις δεξιότητές τους, ώστε να αναζητήσουν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες.
About
Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Newsfeed

Latest