Σεμινάριο Συνοδοί Φροντίδας για Ευάλωτες Κοινωνικές Ομάδες

Οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες είναι ομάδες ατόμων που βρίσκονται σε μια πιο επισφαλή θέση στην κοινωνία λόγω διαφόρων παραγόντων και περιστάσεων, που μπορεί να τους καθιστούν πιο εκτεθειμένους σε κοινωνικές, οικονομικές ή ψυχοκοινωνικές καταστάσεις. Οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες περιλαμβάνουν τους φτωχούς και άνεργους, τους ηλικιωμένους, τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν αναπηρίες, τα παιδιά και τους εφήβους με ειδικές ανάγκες, τις κατατρεγμένες ομάδες, τους κοινωνικά αποκλεισμένους, τα θύματα βίας και τους εξαρτημένους.

Το σεμινάριο “Συνοδοί Φροντίδας για Ευάλωτες Κοινωνικές Ομάδες: Αποτελεσματικές Στρατηγικές Διαχείρισης” είναι μια πρωτοποριακή εκπαιδευτική εμπειρία που στόχο έχει την ανάπτυξη γνώσεων και δεξιοτήτων των συνοδών φροντίδας, καθώς και την ενίσχυση της υποστήριξης των ατόμων που εργάζονται με ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Η EUROTraining αποτελεί ένα από τα καλύτερα Κέντρα Δια Βίου μάθησης και εκπαίδευσης ενηλίκων με μεγάλες επιτυχίες στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Αν ενδιαφέρεσαι να εκπαιδευτείς σε μία ειδικότητα ή να επεκτείνεις τις γνώσεις σου ώστε να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο επάγγελμα συμπλήρωσε την ακόλουθη φόρμα ενημέρωσης.

Κάντε Early Subscribe και επωφεληθείτε με 10% έκπτωση!

Χαμηλές τιμές & αδιαπραγμάτευτη ποιότητα εκπαίδευσης, με επιπλέον όφελος

Τι θα μάθω στο Σεμινάριο «Συνοδοί Φροντίδας για Ευάλωτες Κοινωνικές Ομάδες: Αποτελεσματικές Στρατηγικές Διαχείρισης» της EUROTraining;

Στο σεμινάριο «Συνοδοί Φροντίδας για Ευάλωτες Κοινωνικές Ομάδες: Αποτελεσματικές Στρατηγικές Διαχείρισης» θα λάβεις όλες τις γνώσεις που χρειάζεσαι ώστε να παρέχεις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε άτομα που έχουν ανάγκη φροντίδας.
Αναλυτικότερα, θα αντιληφθείς τον κρίσιμο ρόλο και την σημασία των συνοδών φροντίδας στην παροχή στήριξης σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και θα μάθεις τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να αντιμετωπίσεις διάφορες κρίσιμες καταστάσεις. Ακόμα, θα γνωρίσεις τις προκλήσεις με τις οποίες θα έρθεις αντιμέτωπος κατά την παροχή φροντίδας των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Επιπλέον, μέσα από αυτό το σεμινάριο θα πληροφορηθείς για το νομικό πλαίσιο μέσα στο οποίο εντάσσεται ο Συνοδός Φροντίδας για Ευάλωτες Κοινωνικές Ομάδες με έμφαση στο άρθρο 29, που ορίζει την άδεια του φροντιστή.
Τέλος, θα λάβεις όλες τις απαραίτητες γνώσεις και στρατηγικές για την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων αλλά και αντιμετώπισης ζητημάτων ηθικής δεοντολογίας, που άπτονται της αρμοδιότητας των Συνοδών Φροντίδας Ευάλωτων Κοινωνικών Ομάδων.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε κοινωνικούς λειτουργούς, νοσηλευτές, φυσιοθεραπευτές, εργοθεραπευτές και εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων γενικής και ειδικής αγωγής. Επιπλέον, προσφέρεται και σε όλους όσους επιθυμούν να εξειδικευτούν στο συγκεκριμένο τομέα.

Πρόγραμμα Σεμιναρίου

Οι έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου προσφέρουν γνώσεις που καλύπτουν τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος της ειδικότητας. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

  • Εισαγωγή στις Ευάλωτες Κοινωνικές Ομάδες
  • Σύστημα υγείας και Κοινωνικές Υπηρεσίες Φροντίδας
  • Ο Ρόλος του Συνοδού Φροντίδας
  • Διαχείριση κρίσεων στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες
  • Η επαγγελματική εξουθένωση των συνοδών φροντίδας
  • Ηθικά Ζητήματα και Προκλήσεις στην φροντίδα ευάλωτων ομάδων

Τι θα λάβω στο τέλος των σεμιναρίων;

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining

info
Διάρκεια

120 ώρες

Τμήματα

Ολιγομελή

Πρωινά - Απογευματινά

Κόστος Συμμετοχής

Χαμηλές τιμές

Πιστοποίηση

Βεβαίωση

παρακολούθησης σεμιναρίου

Image Gallery Εργαστηρίων
Photos

Υλικοτεχνικός εξοπλισμός

Συμπεριλαμβάνονται η χρήση υλικοτεχνικού εξοπλισμού (σκεύη και συσκευές), καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).

Έναρξη Σεμιναρίων όλο τον χρόνο

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες έναρξης των σεμιναρίων επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook!

Ολιγομελή Τμήματα

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή ώστε να επιτυγχάνονται οι καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης.

Πιστοποιημένη Παρακολούθηση

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining.

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

Το EUROTraining διαθέτει πλήρως εξοπλισμένους και οργανωμένους χώρους εκπαίδευσης, διασφαλίζοντας ποιοτικές υπηρεσίες κατάρτισης.

Χαμηλά Δίδακτρα

Χαμηλές τιμές που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης.

Γιατί στη euroTRAINING?
H EUROTraining σε συνεργασία με μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών, σχεδιάζει και υλοποιεί σεμινάρια υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Στόχος μας η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων που θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν άμεσα και αποτελεσματικά τις δεξιότητές τους, ώστε να αναζητήσουν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες.
About
Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Newsfeed

Latest