Σεμινάριο Vegan κουζίνα και Raw Vegan

Η χορτοφαγία και η επιστροφή σε πιο ισορροπημένες διατροφικές συνήθειες κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερο έδαφος. Κατακλυζόμαστε από χορτοφαγικές και νόστιμες συνταγές και διατροφή που δεν είναι απλά μόδα, αλλά στάση ζωής. Καταστήματα εστίασης, ζαχαροπλαστεία και καταστήματα υγιεινής διατροφής τα οποία άνοιξαν τις πόρτες τους τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα, δημιουργούν μια έντονη ζήτηση για επαγγελματική εξειδίκευση πάνω στον τομέα της Vegan διατροφής.

Το Σεμινάριο «Vegan κουζίνα και Raw Vegan» στοχεύει στην εκπαίδευση και εξειδίκευση στην χορτοφαγία και την ωμοφαγία. Η αυξανόμενη απήχηση της χορτοφαγικής διατροφής ως ένας βιώσιμος τρόπος ζωής δημιουργεί την ανάγκη για επαγγελματική κατάρτιση στον τομέα αυτό.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, θα εξερευνήσεις διάφορες χορτοφαγικές συνταγές και τεχνικές μαγειρικής που θα σου επιτρέψουν να δημιουργήσεις νόστιμα και θρεπτικά πιάτα χωρίς ζωικά προϊόντα. Θα μάθεις, επίσης, για την σημασία της διατροφής Raw Vegan και τον τρόπο να προετοιμάζεις υγιεινά γεύματα με αυτήν την προσέγγιση.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Η EUROTraining αποτελεί ένα από τα καλύτερα Κέντρα Δια Βίου μάθησης και εκπαίδευσης ενηλίκων με μεγάλες επιτυχίες στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Αν ενδιαφέρεσαι να εκπαιδευτείς σε μία ειδικότητα ή να επεκτείνεις τις γνώσεις σου ώστε να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο επάγγελμα συμπλήρωσε την ακόλουθη φόρμα ενημέρωσης.

Κάντε Early Subscribe και επωφεληθείτε με 10% έκπτωση!

Χαμηλές τιμές & αδιαπραγμάτευτη ποιότητα εκπαίδευσης, με επιπλέον όφελος

Τι θα μάθω στο Σεμινάριο Vegan κουζίνα και Raw Vegan της EUROTraining;

Στο Σεμινάριο «Vegan κουζίνα και Raw Vegan» θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις μοναδικές τεχνικές τις οποίες θα μπορείς να τις εφαρμόσεις για τις κατηγορίες των πελατών με «ειδική διατροφή», που αυξάνονται ολοένα και περισσότερο στον τουριστικό κλάδο.
Στο Σεμινάριο «Vegan κουζίνα και Raw Vegan», θα αποκτήσεις πολύτιμες γνώσεις και δεξιότητες σχετικά με την παρασκευή και την προετοιμασία υγιεινών, χορτοφαγικών και ωμοφαγικών πιάτων. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, θα μάθεις τεχνικές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής που είναι συμβατές με τη χορτοφαγία και την ωμοφαγία, συνταγές και συνδυασμούς υλικών που θα σου επιτρέψουν να δημιουργήσεις γευστικά πιάτα χωρίς ζωικά προϊόντα και θα εξοικειωθείς με ευφάνταστους τρόπους σερβιρίσματος.
Το Σεμινάριο «Vegan κουζίνα και Raw Vegan» απευθύνεται σε επαγγελματίες μάγειρες, σπουδαστές μαγειρικής, ερασιτέχνες μάγειρες και όλους όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες στον τομέα της χορτοφαγίας και της ωμοφαγίας. Επίσης, προσφέρει σε επιχειρηματίες του κλάδου της εστίασης την ευκαιρία να εμπλουτίσουν το μενού τους με πιάτα που απευθύνονται σε πελάτες με ειδικές διατροφικές ανάγκες, διευρύνοντας έτσι τον επιχειρηματικό τους ορίζοντα.

Πρόγραμμα Σεμιναρίου

Οι έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου προσφέρουν γνώσεις που καλύπτουν τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος της ειδικότητας. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ
 • Επιλογή κατάλληλων υλικών ως υποκατάστατα και υγιεινές επιλογές
 • Τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για το σώμα για μια ολοκληρωμένη ισορροπημένη Vegan διατροφή (ασβέστιο, σίδηρος, πρωτεΐνη και πολλά άλλα)
ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ
 • Vegan Greek Kitchen
 • Vegan Burger
 • Vegan Tacos
 • Vegan Ramen
 • Vegan Falafel Wrap
 • Vegan Vegetable Stir-Fry
 • Vegan Fajitas
 • Vegan Ratatouille
 • Vegan Soups
 • Vegan Vegetable Paella
 • Vegan Chocolate Avocado Brownies
 • Vegan Chocolate Avocado Mousse

Τι θα λάβω στο τέλος των σεμιναρίων;

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining

info
Διάρκεια

20 ώρες

Τμήματα

Ολιγομελή

Πρωινά - Απογευματινά

Κόστος Συμμετοχής

Χαμηλές τιμές

Πιστοποίηση

Βεβαίωση

παρακολούθησης σεμιναρίου

Image Gallery Εργαστηρίων
Photos

Υλικοτεχνικός εξοπλισμός

Συμπεριλαμβάνονται η χρήση υλικοτεχνικού εξοπλισμού (σκεύη και συσκευές), καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).

Έναρξη Σεμιναρίων όλο τον χρόνο

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες έναρξης των σεμιναρίων επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook!

Ολιγομελή Τμήματα

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή ώστε να επιτυγχάνονται οι καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης.

Πιστοποιημένη Παρακολούθηση

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining.

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

Το EUROTraining διαθέτει πλήρως εξοπλισμένους και οργανωμένους χώρους εκπαίδευσης, διασφαλίζοντας ποιοτικές υπηρεσίες κατάρτισης.

Χαμηλά Δίδακτρα

Χαμηλές τιμές που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης.

Γιατί στη euroTRAINING?
H EUROTraining σε συνεργασία με μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών, σχεδιάζει και υλοποιεί σεμινάρια υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Στόχος μας η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων που θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν άμεσα και αποτελεσματικά τις δεξιότητές τους, ώστε να αναζητήσουν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες.
About
Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Newsfeed

Latest