Σεμινάριο Ζαχαρόπαστα

Το Σεμινάριο Ζαχαρόπαστας είναι μια συναρπαστική ευκαιρία για πειραματισμό και εξειδίκευση στον τομέα της Ζαχαρόπαστας. Στο σεμινάριο θα εξοικειωθείς με τα διάφορα εργαλεία και υλικά που χρησιμοποιούνται στην επεξεργασία ζαχαρόπαστας και θα διδαχθείς τον τρόπο να τη χρωματίζεις και να δημιουργείς ζωντανά και ρεαλιστικά σχέδια. Επιπλέον, το σεμινάριο θα σου δώσει τη δυνατότητα να εξασκήσεις τη φαντασία σου και να δημιουργήσεις τις δικές σου γλυκές συνθέσεις. Θα μάθεις τεχνικές για να σχεδιάζεις και να συναρμολογείς τα γλυκά σου έργα, δίνοντάς τους το προσωπικό σου ύφος και στυλ.

Είτε είσαι επαγγελματίας ζαχαροπλάστης είτε απλά λάτρης της τέχνης της Ζαχαρόπαστας, αυτό το σεμινάριο θα σου προσφέρει νέες γνώσεις και δεξιότητες που θα σε εμπνεύσουν να δημιουργήσεις έργα από ζαχαρόπαστα που θα εντυπωσιάσουν.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Η EUROTraining αποτελεί ένα από τα καλύτερα Κέντρα Δια Βίου μάθησης και εκπαίδευσης ενηλίκων με μεγάλες επιτυχίες στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Αν ενδιαφέρεσαι να εκπαιδευτείς σε μία ειδικότητα ή να επεκτείνεις τις γνώσεις σου ώστε να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο επάγγελμα συμπλήρωσε την ακόλουθη φόρμα ενημέρωσης.

Κάντε Early Subscribe και επωφεληθείτε με 10% έκπτωση!

Χαμηλές τιμές & αδιαπραγμάτευτη ποιότητα εκπαίδευσης, με επιπλέον όφελος

Τι θα μάθω στο «Σεμινάριο Ζαχαρόπαστας» της EUROTraining;

Το Σεμινάριο Ζαχαρόπαστας έχει σαν βασικό στόχο την απόκτηση πρακτικών γνώσεων και δεξιοτήτων στον τομέα της Ζαχαρόπαστας. Κατά τη διάρκεια αυτού του σεμιναρίου θα διδαχθείς τον τρόπο να προετοιμάζεις, να χρωματίζεις και να διακοσμείς δημιουργίες από ζαχαρόπαστα. Το σεμινάριο περιλαμβάνει τεχνικές παρασκευής και διακόσμησης (ντεκόρ) διάφορων ειδών τούρτας.
Το Σεμινάριο Ζαχαρόπαστας απευθύνεται σε νέους που επιθυμούν να γίνουν επαγγελματίες ζαχαροπλάστες, σε αρχάριους που θέλουν να εργαστούν σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, κρουαζιερόπλοια, εταιρείες Catering, επισιτιστικές μονάδες και άλλες βιομηχανίες στον χώρο της εστίασης και σε έμπειρους ζαχαροπλάστες που επιθυμούν να επεκτείνουν τις δεξιότητές τους και να εξελίξουν το επίπεδο των δημιουργιών τους. Στο Σεμινάριο Ζαχαρόπαστας μπορούν να συμμετάσχουν γενικότερα άνθρωποι κάθε ηλικίας που αγαπούν τη ζαχαροπλαστική.

Πρόγραμμα Σεμιναρίου

Οι έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου προσφέρουν γνώσεις που καλύπτουν τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος της ειδικότητας. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

Συνταγές και μυστικά
  • Ζαχαρόπαστα
  • Αυγόγλασο
  • Βουτυρόκρεμα
Εφαρμογές
  • Σε μπισκότα
  • Σε cupcakes
Τούρτες
 • Διακόσμηση και στολισμός με ζαχαρόπαστα
 • Τεχνικές διακόσμησης με λουλούδια
 • Τρισδιάστατες κατασκευές διακοσμητικών τούρτας (ανθρωπάκια, ζωάκια κτλ)
Τρισδιάστατες Τούρτες
  • Κατασκευή τούρτας 3D (ένωση με βουτυρόκρεμα)
  • Διακόσμηση και στολισμός
Τούρτες Εποχιακές
 • Εποχιακές τούρτες ανάλογα με την εποχή

Τι θα λάβω στο τέλος των σεμιναρίων;

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining

info
Διάρκεια

20 ώρες

Τμήματα

Ολιγομελή

Πρωινά - Απογευματινά

Κόστος Συμμετοχής

Χαμηλές τιμές

Πιστοποίηση

Βεβαίωση

παρακολούθησης σεμιναρίου

Image Gallery Εργαστηρίων
Photos

Υλικοτεχνικός εξοπλισμός

Συμπεριλαμβάνονται η χρήση υλικοτεχνικού εξοπλισμού (σκεύη και συσκευές), καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).

Έναρξη Σεμιναρίων όλο τον χρόνο

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες έναρξης των σεμιναρίων επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook!

Ολιγομελή Τμήματα

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή ώστε να επιτυγχάνονται οι καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης.

Πιστοποιημένη Παρακολούθηση

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining.

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

Το EUROTraining διαθέτει πλήρως εξοπλισμένους και οργανωμένους χώρους εκπαίδευσης, διασφαλίζοντας ποιοτικές υπηρεσίες κατάρτισης.

Χαμηλά Δίδακτρα

Χαμηλές τιμές που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης.

Γιατί στη euroTRAINING?
H EUROTraining σε συνεργασία με μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών, σχεδιάζει και υλοποιεί σεμινάρια υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Στόχος μας η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων που θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν άμεσα και αποτελεσματικά τις δεξιότητές τους, ώστε να αναζητήσουν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες.
About
Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Newsfeed

Latest