Σεμινάριο Soft Skills

Τα Soft Skills είναι οι «οριζόντιες δεξιότητες» που αναφέρονται στον συνδυασμό των διαπροσωπικών ικανοτήτων επικοινωνίας ενός ατόμου, των προσωπικών του πεποιθήσεων, της συνολικής προσέγγισης για την ζωή και την εργασία, της συναισθηματικής του νοημοσύνης και των βασικών χαρακτηριστικών της προσωπικότητας του. Τα Soft Skills περιλαμβάνουν διάφορες ικανότητες, όπως επικοινωνία, διαχείριση του χρόνου, ικανότητα επίλυσης προβλημάτων, δημιουργικότητα, ευελιξία, διαπροσωπική ευαισθησία, συνεργασία και ηγεσία.

Το Σεμινάριο Soft Skills είναι σημαντικό εφόδιο για κάθε επαγγελματία, καθώς συμβάλλει στη επιτυχία των διαπροσωπικών σχέσεων στον χώρο εργασίας και στην ενίσχυση της αποτελεσματικής επικοινωνίας και ικανότητας επίλυσης συγκρούσεων. Το Σεμινάριο Soft Skills θα σου προσφέρει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας, καθώς οι εργοδότες αναζητούν συχνά υποψηφίους που διαθέτουν καλλιεργημένες οριζόντιες δεξιότητες. Έτσι, το Σεμινάριο Soft Skills θα σε προετοιμάσει για μια επιτυχημένη πορεία, είτε στον επαγγελματικό χώρο είτε στην προσωπική σου ζωή και θα σε εφοδιάσει με τις δεξιότητες που απαιτούνται για να ανταπεξέλθεις στις προκλήσεις της σύγχρονης κοινωνίας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Η EUROTraining αποτελεί ένα από τα καλύτερα Κέντρα Δια Βίου μάθησης και εκπαίδευσης ενηλίκων με μεγάλες επιτυχίες στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Αν ενδιαφέρεσαι να εκπαιδευτείς σε μία ειδικότητα ή να επεκτείνεις τις γνώσεις σου ώστε να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο επάγγελμα συμπλήρωσε την ακόλουθη φόρμα ενημέρωσης.

Κάντε Early Subscribe και επωφεληθείτε με 10% έκπτωση!

Χαμηλές τιμές & αδιαπραγμάτευτη ποιότητα εκπαίδευσης, με επιπλέον όφελος

Τι θα μάθω στο Σεμινάριο Soft Skills της EUROTraining;

Στο Σεμινάριο Soft Skills της EUROTraining, θα έχεις την ευκαιρία να αναπτύξεις τις δεξιότητες που θα ενισχύσουν την προσωπική και επαγγελματική σου αποτελεσματικότητα. Θα διδαχτείς τρόπους βελτίωσης της επικοινωνίας και της διαχείρισης του χρόνου, καθώς και τεχνικές επίλυσης προβλημάτων, ενώ παράλληλα θα αναπτύξεις την δημιουργικότητά σου. Μέσα από το Σεμινάριο Soft Skills θα κατανοήσεις τη σημασία της συνεργασίας και της ηγεσίας σε μια ομάδα, θα αναπτύξεις την ικανότητά σου να αντιμετωπίζεις αποτελεσματικά προκλήσεις, ενώ θα εξοικειωθείς με την ευελιξία στις αλλαγές. Συνολικά, θα μάθεις να αξιοποιείς τις οριζόντιες δεξιότητες αυτές στον επαγγελματικό σου βίο, είτε αναζητάς εργασία είτε επιθυμείς να εξελίξεις την παρούσα θέση σου.
Το Σεμινάριο Soft Skills απευθύνεται σε Επιχειρηματίες, Διευθυντές, Προϊσταμένους, Team Leaders και Προσωπικό όλων των τμημάτων μίας επιχείρησης, αλλά και σε όποιον ενδιαφέρεται να βελτιώσει τις οριζόντιες δεξιότητές του στον τομέα της επικοινωνίας, της ηγεσίας, της διαχείρισης σχέσεων και της κοινωνικής επιδεξιότητας για επαγγελματική ανάπτυξη και επιτυχία.

Πρόγραμμα

Οι έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου προσφέρουν γνώσεις που καλύπτουν τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος της ειδικότητας. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

 • Εννοιολογική αποσαφήνιση του όρου Soft Skills
 • Eπικοινωνία (Βασικές δεξιότητες, Εμπόδια, Ενεργητική – Παθητική Ακρόαση, θετικότητα επικοινωνίας & επαγγελματικό λεξιλόγιο, Μη λεκτική επικοινωνία)
 • Διαχείριση άγχους και εργασιακού stress
 • Ανάπτυξη ικανοτήτων αυτοπεποίθησης
 • Διαχείριση χρόνου
 • Διαχείριση θυμού
 • Συναισθηματική νοημοσύνη
 • Διαχείριση συγκρούσεων
 • Διαδικασία λήψης αποφάσεων
 • Ανάπτυξη διαπραγματευτικών ικανοτήτων
 • Ανατροφοδότηση (Feedback)
 • Έλεγχος της συνολικής επικοινωνίας μου
 • Τεχνικές επιβολής
 • Τεχνικές Πειθούς
 • Στρατηγική προετοιμασία του προσωπικού, της ομάδας, του συνεργάτη, του πελάτη
 • Διαχείριση Αλλαγών
 • Project Management (Κατάλληλη προετοιμασία, ανάθεση, Στρατηγικός σχεδιασμός, υλοποίηση, έλεγχος)

Τι θα λάβω στο τέλος των σεμιναρίων;

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining.

info
Διάρκεια

150 ώρες

Τμήματα

Ολιγομελή

Πρωινά – Απογευματινά

Δίδακτρα

Χαμηλές τιμές

που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης

Πιστοποίηση

Βεβαίωση

παρακολούθησης σεμιναρίου

Image Gallery Εργαστηρίων
Photos

Υλικοτεχνικός εξοπλισμός

Συμπεριλαμβάνεται η χρήση υλικοτεχνικού εξοπλισμού (σκεύη και συσκευές), καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).

Έναρξη Σεμιναρίων όλο τον χρόνο

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες έναρξης των σεμιναρίων επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook!

Ολιγομελή Τμήματα

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή ώστε να επιτυγχάνονται οι καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης.

Πιστοποιημένη Παρακολούθηση

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining.

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

Το EUROTraining διαθέτει πλήρως εξοπλισμένους και οργανωμένους χώρους εκπαίδευσης, διασφαλίζοντας ποιοτικές υπηρεσίες κατάρτισης.

Χαμηλά Δίδακτρα

Χαμηλές τιμές που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης.

Γιατί στη euroTRAINING?
H EUROTraining σε συνεργασία με μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών, σχεδιάζει και υλοποιεί σεμινάρια υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Στόχος μας η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων που θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν άμεσα και αποτελεσματικά τις δεξιότητές τους, ώστε να αναζητήσουν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες.
About
Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Newsfeed

Latest