Σεμινάριο Υπάλληλος Τουριστικού Γραφείου (Amadeus, LiknossCertus)

Το σεμινάριο Υπάλληλος Τουριστικού Γραφείου είναι ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα σχεδιασμένο για να καλύπτει πλήρως τις αυξημένες ανάγκες όσων εργάζονται σε τουριστικά γραφεία.

Στο σεμινάριο Υπάλληλος Τουριστικού Γραφείου καλύπτεται ένα ευρύ φάσμα θεματικών ενοτήτων που σχετίζονται με την τουριστική βιομηχανία, συμπεριλαμβανομένης της εξυπηρέτησης πελατών, των στρατηγικών μάρκετινγκ και των εξειδικευμένων συστημάτων Amadeus, Liknoss, Certus, τα οποία χρησιμοποιούνται ευρύτατα από το σύνολο των τουριστικών γραφείων και αποτελούν απαραίτητο εφόδιο για κάθε εργαζόμενο. Στόχος του είναι να εξοπλίσει τους συμμετέχοντες με τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις για να είναι σε θέση να ανταποκριθούν επιτυχώς στα καθήκοντά τους.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Η EUROTraining αποτελεί ένα από τα καλύτερα Κέντρα Δια Βίου μάθησης και εκπαίδευσης ενηλίκων με μεγάλες επιτυχίες στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Αν ενδιαφέρεσαι να εκπαιδευτείς σε μία ειδικότητα ή να επεκτείνεις τις γνώσεις σου ώστε να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο επάγγελμα συμπλήρωσε την ακόλουθη φόρμα ενημέρωσης.

Κάντε Early Subscribe και επωφεληθείτε με 10% έκπτωση!

Χαμηλές τιμές & αδιαπραγμάτευτη ποιότητα εκπαίδευσης, με επιπλέον όφελος

Τι θα μάθω στο Σεμινάριο Υπάλληλος Τουριστικού Γραφείου (Amadeus, Liknoss – Certus) της EUROTraining;

Στο σεμινάριο Υπάλληλος Τουριστικού Γραφείου, θα καλυφθεί μια σειρά θεματικών ενοτήτων, με στόχο την παροχή θεωρητικών και πρακτικών γνώσεων για εξειδικευμένα λογισμικά, όπως το Amadeus, το Liknoss, και το Certus. Έτσι, οι συμμετέχοντες θα γνωρίζουν το σύνολο των διαδικασιών (εύρεση, κόστος, έκδοση, πληρωμή) για τα ακτοπλοϊκά και τα αεροπορικά εισιτήρια, καθώς και τις διαδικασίες που ακολουθούνται σε ένα τουριστικό γραφείο.

Πρόγραμμα

Οι έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου προσφέρουν γνώσεις που καλύπτουν τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος της ειδικότητας. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

ΕΙΣΑΓΩΓΗ
  • Εισαγωγή στην δομή και τη λειτουργία του Τουριστικού Γραφείου
  • Marketing Τουριστικών Γραφείων
  • Τουριστικό Πακέτο
  • Συστήματα αεροπορικών και ακτοπλοϊκών κρατήσεων – Παγκόσμια Συστήματα Διανομής (Amadeus, Liknoss, Certus)

Τι θα λάβω στο τέλος των σεμιναρίων;

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining

Επιπλέον έχετε την δυνατότητα να δώσετε εξετάσεις για να αποκτήσετε και την πιστοποίηση Στέλεχος Διοίκησης Επισιτιστικών Επιχειρήσεων (σύμφωνα με το πρότυπο ISO 17024) του διαπιστευμένου φορέα πιστοποίησης iCert.
Το κόστος της πιστοποίησης για τους αποφοίτους του εκπαιδευτικού οργανισμού EUROTraining ανέρχεται στο ποσό των 80 € (αρχική τιμή 120 €).
Περιλαμβάνει:
- Την κάρτα πιστοποίησης
- Συμμετοχή στις εξετάσεις
- Την έκδοση του πιστοποιητικού
- Μία επανεξέταση σε περίπτωση αποτυχίας στην πρώτη εξέταση

Διάρκεια

35 ώρες

Τμήματα

Έναρξη κάθε μήνα

Κόστος συμμετοχής

Χαμηλές τιμές

που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης

Πιστοποίηση

Βεβαίωση

παρακολούθησης σεμιναρίου

Image Gallery Εργαστηρίων
Photos

Υλικοτεχνικός εξοπλισμός

Συμπεριλαμβάνονται η χρήση υλικοτεχνικού εξοπλισμού (σκεύη και συσκευές), καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).

Έναρξη Σεμιναρίων όλο τον χρόνο

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες έναρξης των σεμιναρίων επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook!

Ολιγομελή Τμήματα

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή ώστε να επιτυγχάνονται οι καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης.

Πιστοποιημένη Παρακολούθηση

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining.

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

Το EUROTraining διαθέτει πλήρως εξοπλισμένους και οργανωμένους χώρους εκπαίδευσης, διασφαλίζοντας ποιοτικές υπηρεσίες κατάρτισης.

Χαμηλά Δίδακτρα

Χαμηλές τιμές που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης.

Γιατί στη euroTRAINING?

H EUROTraining σε συνεργασία με μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών, σχεδιάζει και υλοποιεί σεμινάρια υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Στόχος μας η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων που θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν άμεσα και αποτελεσματικά τις δεξιότητές τους, ώστε να αναζητήσουν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες.

About
Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Newsfeed

Latest